marți, 22 martie 2022

Noua aplicatie Stailer te ajuta sa te programezi instant la un salon de beauty! Incearca si tu

stailer


Vorbim in zilele noastre foarte mult despre digitalizare si despre cat de mult ne ajuta sa ne ducem la bun sfarsit toate taskurile pe care le avem intr-o zi. Vremurile in care trimiteam o scrisoare cu porumbelul sau prin posta au apus si ne-am adaptat constant pentru a fi cat mai eficienti. Acum, folosim internetul si in cateva secunde e-mail-ul sau mesajul s-a trimis. Nu ne place sa pierdem timpul, fiind o resursa atat de pretuita in zilele noastre. Cautam sa ne bucuram de fiecare data de timpul liber pentru noi, sa ne vedem cu familia, prietenii sau sa ne relaxam prin hobby-urile noastre. 

Ne descarcam tot felul de aplicatii pentru a plati facturile online, facem cumparaturi online, ne comandam mancarea de la restaurantul preferat si ne programam instant la un salon de hair and beauty cu noua aplicatie Stailer. Da, ai citit bine. Acum ne putem programa si online la orice salon de infrumusetare, fara a mai da telefoane in stanga si in dreapta pentru a gasi un loc liber pe scaunul unui stilist. Despre Stailer si cum a devenit populara aplicatia, poti citi in randurile care urmeaza. 


Stailer, noua aplicatie de programari la un salon 


Cred ca toti ne-am dorit la un moment dat sa putem face o programare la un salon atunci cand noi avem nevoie si sa nu ne mai modificam programul in functie de agenda stilistului. De multe ori ne pierdeam vremea sunand de la un salon la altul si rareori se intampla sa gasim loc liber atunci cand noi aveam nevoie. Pierdeam timp si energie si poate ca alegeam varianta de a ne aranja acasa. Acum, putem renunta foarte usor la metoda clasica de a suna si putem alege Stailer pentru a ne programa instant, la cateva clickuri distanta. Poti sa vezi mai multe informatii aici


Stailer a devenit un brand popular in Romania de cativa ani si este tot mai apreciat de toti cei care viziteaza constant saloanele de frumusete. Vine cu avantaje multiple si ne ajuta sa devenim mult mai eficienti. Iata de ce!


Stailer - aplicatia cu multiple servicii de beauty 


Accesand Stailer, vei gasi o gama larga de servicii din industria de hair and beauty. Pe langa asta, poti alege chiar tu salonul si stilistul preferat, in cativa pasi simpli. Te poti programa instant, atunci cand tu ai nevoie, fara a mai sta dupa agenda stilistului. Si daca te gandesti ca nu poti alege un salon pe care tu nu-l stii, ei bine afla ca toate saloanele inscrise pe Stailer ofera servicii de calitate. In cadrul lor lucreaza sitlisti cu experienta in domeniu, ce sunt la curent cu toate noutatile si care iti vor oferi serviciile si rasfatul de care ai nevoie. 


In plus, poti alege foarte simplu un salon sau un stilist pentru ca pe Stailer vei gasi toate detaliile de care tu ai nevoie. Preturile si durata serviciilor, recenziile celor care s-au programat deja cu Stailer, fotografii din saloane si cu lucrarile facute de stilisti, inclusiv locatia exacta prin Google Maps. Nu ai nevoie de alte informatii pentru a alege serviciul si salonul. Te vor ajuta si recenziile pentru a face selectia corecta. 


Stailer poate fi utilizat in peste 40 de orase din tara, asadar, alege orasul si bucura-te de rasfat la salonul si stilistul ales de tine. 


Date de contact: support@stailer.ro


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.