joi, 22 iulie 2021

Se poarta coafurile impecabile si...programarile facute prin Stailer!



Este sezonul acela din an cand avem agenda incarcata cu evenimente. Restrictiile sunt din ce in ce mai putine, evenimentele sunt organizate cu precadere in aer liber, deci avem liber la distractii de acest gen. Urmeaza partea la fel de grea si anume pregatirea. Dincolo de ceea ce o femeie va considera greu de facut si anume de gasit imbracamintea adecvata, alegerea coafurii este urmatoarea provocare.

Dincolo de trendurile de sezon se poarta coafurile impecabile, adica cele bine realizate si care complimenteaza chipul unei femei, nu o imbatraneste. Nu stii ce sa alegi? Te ajuta Stailer. Despre cum functioneaza aceasta platforma aici gasesti si alte detalii.

Stailer - cum sa va ajute?

Stailer nu coafeaza, insa te pune in contact rapid si eficient cu cei care ar putea sa o faca. Daca esti din Iasi, Timisoara, Cluj Napoca, Bucuresti sau Oradea sau ajungi in unul din aceste orase pentru un eveniment, poti sa folosesti Stailer pentru o programare la un salon de hair and beauty. Vorbim despre posibilitatea de cauta si de a gasi in timp rapid un salon cu loc disponibil pentru doritori si doritoare.

Utilizarea acestei platforme ne aminteste de pagini aurii cand pagina dupa pagina regaseam pe acele pagini galbene toate numerele de telefon, pe categorii. Ca si cand competitia din domeniu s-a aliniat in acelasi loc, cand vei parcurge lista de prestatori de servicii pe care ti-o pune la dispozitie Stailer vei regasi un ajutor complet. De aici poti selecta pe cel dorit, te si poti programa si nu este  necesar sa revii cu un telefon de confirmare.

Nu platesti nimic in plus

Sa folosesti Stailer nu te va costa nimic in plus. Nu esti conditionat de detalii de acest gen. Nici nu va fi necesar sa telefonezi, sa revii cu telefoane pentru confirmari ori sa instalezi cine stie ce aplicatie. Stailer iti faciliteaza accesul la acesti prestatori de servicii si face asta cu maximum de randament, pentru ca cel care foloseste platforma sa depuna minimum de efort.

Nu ai idee cat de mult conteaza sa gasesti stilistul care te coafeaza impecabil

Din pacate, nu iti dai seama cat de importanta este si calitatea acestor servicii pana cand concret nu te lovesti de un exemplu. O coafura prost aleasa iti poate afecta imaginea, te poate imbatrani. Poate ca nu exista ceva mai suparator pentru o femeie decat sa castige cativa ani in plus la aspect. De regula, toate isi doresc exact opusul.

Coafura aleasa trebuie sa fie una potrivita atat in concordanta cu evenimentul, cat si cu tinuta aleasa, cu momentul din zi si cu fizionomia persoanei in cauza. Daca ti se pare ca oricine poate sa iti creeze ceva minunat in par, inseamna ca nu stii ce riscuri sunt cand mergi la un saloane oarecare. Fie coafura nu rezista si la o mica adiere de vant ai parul in toate directiile, fie te alegi cu un coc cuib de pasari sau asa zisele sarmale adica bucle esuate.

Alege stilistul potrivit tie prin Stailer!

Contact: support@stailer.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.