vineri, 2 februarie 2024

Cum sa cumperi actiuni Ferrari NV (RACE) in trei minute si trei pasi simpli!



Ferrari NV este o companie cunoscuta pentru productia de masini sport, de lux dar si pentru implicarea sa in motorsport, cum ar Formula 1. Sub simbolul ticker RACE, această companie este listată la bursa de valori din New York. 

Performanta financiara a companiei poate fi influentata de vanzarile de masini, inovatii tehnologice, participarea in competitiile in motorsport si alti factori din industrie. 


Afla de aici cum sa cumperi actiuni RACE in trei pasi simpli

O platforma cunoscuta pe care o poti folosi pentru a investi in acest actiuni este eToro. Iti recomandam aceasta platforma din mai multe motive. In primul rand aceasta este accesata de peste 25 de milioane de investitori. La nivel global sunt peste 30 de milioane de utilizatori care folosesc aceasta platforma. In cadrul ei exista peste 3000 de companii unde poti achizitiona actiuni. Cumpara actiuni de la bursele de top ale lumii, fara sa platesti comision. Nu ai vreo limita atunci cand vine vorba de volumul de tranzactionare. 


Cum cumperi aceste in trei pasi simpli?


1. Creeaza un cont de tranzactionare la eToro 


Un formular de inregistrare simplu, iti setezi contul si confirmarea vine de indata.


2. Faci o depunere 


Alimenteaza contul pentru a putea cumpara actiunile dorite. Depozitul minim in Romania este de 100 de dolari. Poti depune si echivalentul in lei. 


3. Cumpara actiuni 


Gata! Acum poti sa cumperi actiuni RACE si sa descoperi avantajele!

 


 Care sunt avantajele tale daca alegi tranzactionarea pe eToro 

Pentru inceput este bine sa eviti orice risc. Poti sa folosesti un cont demo, gratuit. Vei primi 100.000 USD pentru a avea un portofoliu virtual si poti tranzactiona pentru a exersa cat timp doresti.Vorbim de o platforma care are avantaje pe care ar trebuie sa le ai in vedere. Ai comision zero si nu se percepe comision la volumul de tranzactionare. 

eToro este acea platforma din care poti invata mai multe despre fiecare actiune sau moneda. Academia eToro te ajuta sa te pui la curent cu acest domeniu si sa iti imbunatatesti skill-urile in ceea ce priveste tranzactiile, vei ajunge chiar sa intelegi dinamica actiunilor la bursa si sa devii expert.  

Pentru a ajunge la rezultate exceptionale, ai nevoie de ghidare, asadar alege ca ghid aceasta platforma care contine detalii de maxim interes. Vezi pe larg aceste aspecte si nu mai amana procesul. Vei gasi ajutorul pe care il cauti si vei putea investi in ceea ce te intereseaza.


Scurta concluzie de care poti tine cont 

Din cadrul platformei etoro.com afli mai multe despre actiunile in tendinte, unele dintre cele mai alese de catre investitori. Este important sa vezi care sunt procedurile inainte, sa te documentezi bine inainte de a investi. Incet, incet vei reusi sa pui bazele unui ghid personal si sa vezi cum este sa vezi ca munca ta a dat roade si ca aceasta nu a fost in zadar. eToro te ajuta sa investesti si sa castigi cat ai nevoie pentru a putea tine pasul cu noile tendinte. 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.