luni, 5 octombrie 2015

Inventii surprinzatoare

Nu mai este de mirare cate lucruri se inventeaza; partea tehnologica este atat de avansata incat ne ajuta nu sa prezicem vremea ci chiar sa spunem clar cum va fi aceasta. Mintile stralucitoare ne surprind si pe buna dreptate. Iata cateva din inventiile anului:

Tempescop

Aceasta inventie ii apartine lui Ken Kawamoto, cel care s-a gandit in mod special la cei care au nevoie de preziceri ale vremii. Insa icdeea lui a fost sa creeze acel tip de dispozitiv care sa arate concret cum va fi vremea. Concret, ca intr-un borcan, vremea se dezlantuie. Tehnologia acestuia este in masura sa arate daca ploua, e furtuna si asa mai departe. Cu mici exceptii totusi; daca pentru ploi picaturi de apa curg pe peretii "borcanului", cu flashuri de lumina care sa arate fulgerele, nu poate insa sa creeze fulgii de zapada.

Waltz

Setul creat de D-Bros este unul de dorit. Se intampla probabil mereu sa spargem lucruri din casa si seturile de vesela sunt clar pe primul loc. Insa asta nu trebuie sa te puna n incurcatura. Acest set este magnific pentru ca ceasca se adapteaza perfect farfuriei si invers, pentru a fi mereu in asorte. Sunt asa zisele cani oglinzi pe care orice gospodina si le doreste. Astfel, indiferent daca ai sau nu set complet de acest gen, gratie tehnologiei poti sa pretinzi ca sunt la fel.

SaddleBaby

Exact asa cum suna este un dispozitiv pentru copii, de folosit de catre parinti. Ei bine, mai degraba de catre tati insa sa nu fim chiar limitati. Aceasta sa, caci se aseamana cu una, se poarta lejer pe umeri, sustine copilul in spate si ii permite tatalui sa aiba mainile libere si pentru altceva. Parintii inteleg cel mai bine utilitatea acestei inventii.

Pantofii cu toc. Sau fara

Tanya Heath a facut probabil cea mai mare bucurie femeilor. Colectia sa de pantofi se ajusteaza rapid din a fi cei eleganti cu toc sau fara, plati si mai comozi. Femeile se pot bucura acum de comoditate si de eleganta intr-un mod mai practic.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.