joi, 24 septembrie 2015

Un loc de munca profitabil: model la Studio20

Ce este Studio20? Este un studio de videochat cu experienta de multi ani in domeniul videochat-ului. Este un loc in care poti merge cu drag la munca si poti castiga bani multi pe luna, mai multi decat ar crede oricine. Pentru mai multe detalii despre acest angajator minunat din Bucuresti, se poate accesa pagina https://studio20.ro/studio-videochat-cluj-napoca/. Jobul de model la acest studio elegant de videochat presupune un program de munca normal, anumite drepturi, dar si obligatii, si un salariu pe masura contractului pe care l-ai semnat dupa ce ai trecut de interviul de angajare.

De ce tot mai multe femei din Romania se bazeaza pe acest domeniu de munca pentru a-si construi un prezent si un viitor frumos si satisfacator? Deoarece este foarte profitabil si nici nu ai nevoie de foarte multa experienta sau de relatii pentru a intra pe postul de model la Studio20. Ceea ce bucura de fiecare data este faptul ca se semneaza un contract legal intre angajata si angajator, cu clauze concrete si corecte, in doua exemplare.

Castigurile intr-un asemenea domeniu sunt pe masura dedicatiei cu care converseaza modelele cu partenerii de discutii online. Pe langa salariul care este in jur de 5000 de lei pe luna, mai exista si oportunitatea de a primi bonusuri in functie de cat de mult comunici in privat cu un anumit admirator. Pentru asta, atitudinea unui model Studio20 este foarte importanta. Asadar, a avea mereu un zambet pe buze sau a fi aranjata in permanenta nu este o problema daca lucrezi la acest studio de videochat din Bucuresti. Iti sunt oferite mai multe motive pentru care sa ai o stare de spirit pozitiva in fiecare zi. Poti intra pe site-ul Studio20.ro pentru a vedea testimonialele fetelor, pentru a cunoaste echipa sau pentru a afla noutati despre locurile de munca de aici.

Facand cunostinta cu cei de la Studio20 este ca si cum ai merge la o petrecere si ti-ai face prieteni noi. Sloganul Studio20 “Excelam impreuna” se refera la faptul ca toate departamentele studio-ului de videochat sunt unite pentru un scop esential: binele tuturor celor care lucreaza aici.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.