luni, 19 octombrie 2015

Cazare la preturi minime

Poti alege sa te cazezi si sa dai multi bani pe asta si poti alege sa te cazezi undeva unde ai parte de mai multe servicii la acelasi pret ca in alta parte, unde nu ti se ofera toate aceste lucruri. Este mai convenabil sa economisesti niste bani buni atunci cand mergi in alta parte sau in alt oras, daca vei sti cum sa te orientezi de fiecare data.
Stii cum poti face? Uite:

Poti alege sa te cazezi la un hotel destinat celor aflati cu afaceri in oras, pentru intalnirile de munca si asa mai departe. Ratele si costurile camerelor de hotel care isi iau cele mai mari incasari de pe urma oamenilor de profesie care se intalnesc pentru diferite afaceri, scad atunci cand aceste lucruri sunt in scadere, cum ar fi in perioada weekend-urilor si a sarbatorilor. Acest lucru poate duce la o sedere mult mai luxoasa la doar o parte din pretul initial.

Mergi pe mana unui apartament. Daca oamenii cu care calatoresti sunt mai multi, un apartament poate costa mai putin decat cateva camere separate. In plus, aici veti sta doar voi cei, care va cunoasteti si baia, bucataria si sufrageria sau holul, vor fi in comun. Aceste tipuri de locuri de cazare ofera mai mult spatiu, au dormitoare separate, astfel ca toata lumea poate merge la culcare atunci cand isi doreste.

De asemenea, daca esti un membru fidel al unui club sau daca ai fidel unui anumit tip de hotel, atunci poate ca vei dispune si de un card de fidelitate pe care il vei putea folosi de fiecare data cand iti vei dori. Daca nu dispui de asa ceva, ar trebui sa ceri asta, mai ales
daca, de cele mai multe ori, alegi sa te cazezi la acelasi tip de hotel.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.