marți, 25 august 2015

Cauciucurile industriale in domeniul agrar

Anvelopele industriale sunt create pentru o gama mai mare de intrebuintari, printre care si ca accesorii esentiale in punerea in miscare a utilajelor agricole. Cauciucurile de la Acvila Romania dispun de profile moderne si sunt potrivite pentru mai multe vehicule din domeniul agriculturii cum ar fi tractoarele, remorcile, semanatorile sau utilajele de discuit pamantul. Acest tip de anvelope industriale asigura o aderenta puternica si o tractiune superioara pe suprafete mai putin rigide, precum si lucrul eficient si confortabil pe suprafete mai dure de lucru.

            Magazinul de cauciucuri Acvila Romania

Cauciucurile puse la dispozitie de compania Acvila Romania sunt proiectate si construite pentru a se potrivi perfect cu buldoexcavatoarele, remorcile mici, utilajele autopropulsate pentru constructii, dar si cu excavatoarele, cu combinele si semanatoarele din domeniul agrar. Profilul acestui tip de anvelope agro-industriale dispune de patru canale longitudinale care dovedesc o rezistenta nemaipomenita la exploatare. Structura carcasei anvelopelor de la magazinul de cauciucuri online Acvila-Romania.ro asigura o mare stabilitate masinariei ce este echipata cu asa ceva, mai ales in cazul lucrarilor pe terenuri alunecoase. De asemenea, asigura o caracteristica remarcabila de protectie.

            Calitati ale anvelopelor industriale de la Acvila Romania

Carcasa specifica ofera o rezistenta calitativa in miscarea pneurilor. Pe langa asta, aceste tipuri de anvelope industriale puse la dispozitie de  Acvila Romania asigura o productivitate sporita vehiculelor de tractiune mare, in acest caz vehiculelor din agricultura. Eficienta muncii si consumul optim de combustibil sunt de asemenea avantajele prezentate de accesoriile auto in cauza.

Pe langa utilajele agrare despre care sustineam ca pot fi echipate cu anvelope agro-industriale de la Acvila Romania, mai exista o serie de vehicule industriale care se potrivesc perfect cu eficienta si mecanismele acestor tipuri de cauciucuri. Chiar daca pe piata romaneasca au fost scoase produse  si vehicule noi, acestea sunt niste cazuri ramase in aer. Astfel, tractoarele, bobcat-urile, compactoarele, graderele, stivuitoarele si motostivuitoarele, dar si tafurile si combinele deja existente, pot fi vehicule care sa beneficieze de inlocuirea anvelopelor vechi cu cele mai rezistente anvelope agro-industriale prezentate mai sus. Tehnologia avansata a pneurilor industriale face aderenta superioara si durata de uzura mai buna. Caracteristicile acestor cauciucuri dure le fac atat de potrivite pentru multi-aplicatii pe diverse terenuri, ofera o tractiune buna pe solurile moi, dar si pe terenurile dificile.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.