marți, 7 iulie 2015

Specii de trolli de pe Internet

In mitologia nordica exista o multime de specii de troli. Indiferent daca crezi versiunile nordice ale trililor, exista o specie de troli care a devenit actuala si care se afla la scara larga: trolii de Internet.

Se pare ca trolii de la Internet exista chiar de la inceputurile Internetului, si au evoluat in subspecii, care astazi sunt identificate de experti si intens analizate. Informeaza-te despre aceste specii de troli de Internet, pentru a sti cum sa recunosti atunci cand unul iti trimite un avertisment.

Aceste specii de trolli ar trebui evitate cu orice pret:

Little Man, Big Keyboard Troll; numele latin: Smacktalkius Maximus. Acesta este cunoscut pentru ca incearca sau reuseste sa creeze unele certuri in mediul online. Acest troll este adesea intalnit atunci cand face afirmatii dominante, intr-un mediu in care nu conteaza cat de mari sunt muschii- sau tastatura. De obicei, acest troll este un las complet inafara Internetului, asa ca profita de oportunitatea ca se afla in spatele monitorului si ameninta oamenii, facandu-le viata mizerabila. Adesea este intalnit peste tot pe Internet, indeosebi pe site-urile dedicate barbatilor dar si pe acelea care nu au nimic de a face cu sportul.

Corrector Troll; Numele latin: Googlius Expertius. Acesta este caracterizat prin faptul ca isi doreste sa corecteze orice pot, in special atunci cand nu este nevoie. Sunt intalniti pe site-rile care promoveaza stiinta si au impresia ca pot fi orice: de la doctori la avocati si chiar oameni de stiinta. Acesti trolli sunt prezenti peste tot in lumea virtuala, insa se pare ca sunt atrasi de site-urile de informare.


One-Upper Trolll; Numele latin: Ithinkius Iambetterthanyouvius. Un alt troll comun in lumea Internetului este acest Ithinkius Iambetterthanyouvius. Acesti trolli sunt caracterizati de dorinta de a fi in centrul atentiei tot timpul. Oricand distribui o realizare din viata ta, acest troll va reusi sa intoarca totul asupra lui si a ceea ce a realizat el. Adesea, sunt obsedati de lucrurile din trecut dar si de orice cred ca este interesant despre ei. Este cel mai intalnit troll al retelei de socializare Facebook. Deoarece a devenit normal sa impartasim realizarile noastre pe Internet, acesti trolli isi fac aparitia oriunde oamenii declara ca sunt mandri de lucrurile pe care le-au realizat.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.