luni, 6 iulie 2015

Cum iti dotezi baia - top accesorii

Este extrem de important sa tii cont de dotarea unei bai. Chiar si dupa ce crezi ca ai amenajat totul de fapt micile detalii te fac sa iti dai seama ca inca ai de "munca". Dotarile din acest punct de vedere te ajuta sa iti organizezi mai bine timpul si sa fii mai eficient cand vine vorba de anumite actiuni, tabieturi si asa mai departe. De la un cos de rufe si pana la decoratiuni, halate de baie si altele, ai de unde alege ce sa fie prezent si in baia ta. Iata si cateva sugestii:


  • Halatele de baie, la pachet cu celebrii slapi. Ar trebui sa fie din bumbac, ceea ce asigura ca pielea nu se va irita si mai cu seama ca se va absorbi cantitatea corecta de apa. Prefera sa ai seturi separate in cazul in care in mod frecvent ai parte de musafiri; acest set este de uz personal! 

  • Cosul de rufe. Din punct de vedere estetic cat si practic ar trebui sa tii cont de cosul de rufe. Acesta este cel care iti asigura un mediu separat pentru hainele cu pricina. Nu trebuie sa stie nimeni si nici sa simta faptul ca in baia ta sunt teancuri de haine ce asteapta spalare. Exista numeroase tipuri de astfel de cosuri, asa ca alegi ce se potriveste si cu stilul baii - cele din bambus sunt si cele mai populare. 

  • Seturi de prosoape, respectiv de suporti pentru ele. Intr-o baie nu au cum sa lipseasca prosoapele. Sunt absolut necesare si pe categorii, de unde si vasta tipologie, de la cele mici pentru maini sau numai fata si pana la cele mari pentru corp. Alege suport practic care sa ofere si o nota personala intregului spatiu. 

  • Seturi de baie, de la suport de periute si pana la cele pentru sapun. Astfel de detalii sunt de asemenea destul de comune insa sa nu uitam de partea practica. Acestea pastreaza si nivelul de igiena, cand spre exemplu suprafata unei periute nu este plina de praf si lasata la intamplare, cand resturile de sapun nu exista in toata baia. 

Pe masura atentiei pe care o oferi modului in care iti decorezi baie pe atat de confortabil te vei simti ulterior cand vei avea totul la indemana si mai cu seama cand vei avea totul la locul sau. 




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.