vineri, 3 iulie 2015

Pantofi reciclati

Daca tot se poarta ca totul sa fie bio, natural se pare ca pana si pantofii sport sunt cei care ajung in cele din urma sa aiba o astfel de reteta. De data aceasta renumitul brand Addidas a colaborat cu Parley for the Oceans pentru o pereche de pantofi cu adevarat inediti, cei care urmeaza deviza stilului de viata organic.

Cum suna sa porti o pereche de incaltari realizate din materiale ce s-au recuperat din ocean? Pare greu de crezut doar ca asta s-a intamplat in cazul acestui tip de pantofi. Asadar, recuperand plastic din oceane, brandul de renume s-a gandit si la partea de recilclare, creand asadar o pereche de incaltari sport. Ba chiar s-au inclus si fire de plastic de la plasele de pescuit, linii albastre asa cum se pot observa la suprafata papucilor cu pricina.

Provenienta materialelor este cu adevarat reala. Asta s-a intamplat in timpul unei expeditii ce a avut loc pe coasta Africii de Vest, pe o perioada de 110 zile. Asa cum spun chiar reprezentantii acestui brand, din ocean...direct pe strada, pantofii sport realizati din materiale reciclate sunt un concept creagiv si inovativ, un design unic si un proiect laudabil fara doar si poate.

Pentru multi dintre noi aceste detalii sunt mai putin importante, atat timp cat arata impecabil si ne incanta din punct de vedere vizual. Dar iata ca de la gandirea superficiala ar tebui sa avansam si sa ne dam seama ca afectam mediul, ca distrugem ceea ce de fapt este sursa noastra de viata si prosperitate din toate punctele de vedere.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.