duminică, 19 iulie 2015

OnePlus 2

OnePlus 2, care urmeaza sa fie lansat la sfarsitul lui iulie 2015, va fi primul smartphone prezentat folosind realitatea virtuala si care va incorpora un senzor pentru scanarea amprentei. Asadar, la sfarsitul lui iulie, OnePlus2 va fi prezentat, oficial, publicului.

Cu toate acestea, smartphone-ul OnePlus va fi primul telefon care fi prezentat folosind realitatea virtuala si care va utiliza casti de tipul celor Google Cargboard.

Caracteristici OnePlus 2


Smartphone-ul de ultima generatie va folosi un procesor Qualcomm Snapdragon 810 care va avea opt nuclee optimizat pentru sistemul de operare pe care compania celebra l-a dezvoltat si care va purta numele de OxygenOS. Acesta foloseste acelasi procesor ca cel al HTC One M9 si LG G Flex 2, insa diferenta consta in faptul ca OnePlus 2 este renumit doarece rezvolva problema supraincalzirii. Cel putin in teorie, Qualcomm sustine ca va rezolva problema supraincalzirii iar procesorul Samsung Exynos s-a dovedit a fi excelent pe Galaxy S6. Se pare ca OnePlus a ales cipul de opt nuclee, care va fi impartit in doua procesoare quad-core, ruland la o frecventa de 1.55 GHz. In acest mod, se va evita supranincalzirea si va determina o scadere a consumului de energie.

Memoria OnePlus 2 va avea 4 GB memorie RAM si exista zvonuri ca telefonul se va lansa in trei versiuni diferite, iar aceasta diferenta va consta in spatiul de stocare. Telefonul se va incarca prin USB Type-C si va dispune de o scanare de amprenta mai buna decat Touch ID.


Cu toate ca cele trei versiuni sunt foarte asemanatoare iPhone 6, pretul oficial al dispozitivului nu a fost facut public pana in prezent. Cu toate acestea, Peter Lau, directorul OnePlus, sustine ca pretul nu va trece de 450 de dolari, pozitionandu-l cu 150 pana la 200 de dolari mai ieftin decat iPhone 6, Galaxy S6 si HTC One M9. Exista zvonuri ca cea mai scumpa versiune sa coste aproximativ 450 de dolari, o promisiune dusa putin la extrem. 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.