duminică, 19 iulie 2015

O noua vacanta, o noua aventura

Fiecare vacanta este menita sa iti aduca timpul propice de relaxare, timpul pe care il astepti pentru a te destinde. Pe principiul "dupa fapta si rasplata" tine insa cont ca nimic nu trebuie sa iti umbreasca aceasta perioada a vietii. Asadar, fie ca esti in cautare de bilete avion Bucuresti Barcelona sau spre orice alta destinatie in lume tine cont de modalitatile prin care poti sa gasesti bilete ieftine, bilete cu toate facilitatile incluse. 

Cei mai multi merg pe ideea de bilete avion cu Tarom pentru ca au incredere in aceasta companie. Brandul este cel care face diferenta, spun unii, in conditiile in care cei mai buni nu isi permit sa isi afecteze imaginea cu incidente loegate de neseriozitate. Una peste alta, conteaza ca alegerea facuta sa aiba in vedere in mod deosebit nevoile calatorului. Cu alte cuvinte, cauta informatii despre check in, despre bagajele de cala si cele de mana, despre orice inseamna regula de imbarcare; mai cu seama cand vine vorba de un zbor de tip low cost ar trebui sa verifici ce se include in pret si ce nu. 

Cat despre oferte, este cert ca o mare parte dintre noi prefera sa se orienteze dupa acest criteriu. Vei gasi spre exemplu oferte precum bilete pentru Londra de la 119 euro, Istanbul  cu 119 euro, Nisa 119 etc., in perioada septembrie-octombrie. Astfel de exemple se aplica pentru orice destinatie, de la Spania la Amsterdam, etc. Ideea este sa cauti din timp si sa nu lasi pe ultima suta de metri pentru ca sansele de a gasi ceva corespunzator cu nevoia ta pot fi  mai mici si biletul mai scump.

Avand in vedere ca pentru multi concediul din timpul verii este de altfel singurul cel mai amplu este de la sine inteles sa acorzi o atentie deosebita pentru planificarea acestuia. Asadar, prefera sa alegi biletele de avion cu timp inainte de plecare, preferand de asemenea sa consulti variantele online, mai simpliste de cercetare a ofertelor. Desigur, acolo unde exista interes si timp de planificare ca la carte graba mnu va strica treaba.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.