vineri, 10 iulie 2015

Cele mai ciudate gagdeturi portabile

Cand te gandesti la accesorii portabile, mintea ta sigur se duce cu gandul direct la Apple Watch sau dispozitive Android Wear. Cine ar putea sa te judece? Aceste gadget-uri sunt in fata categoriei de accesorii portabile, si sunt cele mai prietenoase optiuni de pe piata. Totusi, daca aprofundezi cautarile, vei descoperi ca exista cateva accesorii mai ciudate din aceasta categorie.

The BTC Ring. Daca esti intr-o relatie seriosa cu un adept al Bitcoin, inseamna ca acest lucru este cel mai potrivit pentru tine. BTC Ring este o alternativa perfecta a traditionalelor inele de logodna cu diamant, si, asa cum zic dezvoltatorii, este "fara conflicte". Aceasta piesa 3D contine un cod QR, care atunci cand este scanat, va arata catre aplicatia de pe Android cati bitcoins mai ai. Bitcoin este un sistem de plata electronica descentralizat si o moneda digitala care a luat nastere in 2009.

ReVault. Sigur, acesta este un gadget mai putin ciudat, insa este foarte usor de purtat. Smartwatch-ul ReVault nu functioneaza cu Android Wear sau softwear-ul de la Apple, insa ruleaza datorita stocului wireless stocat, care iti permite sa accesezi si sa sincronizezi fisiere catre toate dispozitivile tale, direct de la incheietura mainii- si asta fara conexiune la Internet, din moment ce acest ceas are propria sa retea WiFi.

WiFi Cap. La prima vedere, sapca Wi-Fi este cel mai util gadget portabil. Isi poate anunta purtatorul unde are semnal pentru a-si conecta gadgeturile la o retea publica. Din pacate, comunica prin doua LED-uri care se afla chiar pe ea, deci trebuie data jos din cap pentru a verifica existenta unei retele sau intensistatea semnalului.

Re-Timer Glasses. Dereglarea bioritmului este o problema serioasa pentru multi, care simt ca somnul le-a fost dat peste cap aunci cand se schimba fusul orar. Insa, turistii care intalnesc astfel de probleme se pot "reactualiza" cu Re-Timer, un gadget australian care imita radiatiile solare pentru a avansa sau a devansa ceasul intern al organismului. Purtat 50 de minute pe zi, gagdetul promite o revenire rapida la un bioritm normal.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.