vineri, 24 iulie 2015

Ce tipuri de aplicatii prefera romanii

Chiar daca nu suntem la fel de avansati si moderni precum altii mergem si noi cu acelasi val de interes spre tendintele ce tin de inovatia in materie de smartphone-uri. Nu este de ajuns sa detinem unul asa ca aplicatiile sunt tot mai populare in acest sens. Ce anume prefera romanii in materie de aplicatii?

  1. Aplicatie pentru prognoza meteo. In acest sens romanul isi doreste sa fie mereu cu un pas inainte si sa stie daca are de luat cu el umbrela sau nu. Desigur ca la acest capitol AccuWeather este cea mai populara aplicatie. Cu o interfata usor de utilizat, este poate de la sine inteles cum ajunge sa fie preferata, de vreme ce are o prognoza extinsa, pe 3 saptamani si detaliata. 
  2. Dropbox este la fel de populara pentru cei care isi cauta maniere prin care sa stocheze informatii. Asta se aplica atat pentru telefonul mobil cat si pentru computer. Ai o sincronizare perfecta si indiferent unde te afli poti sa accesezi contul. De retinut insa, sa nu ai nevoie de mai mult de 2 GB.
  3. Photoshop Express - poate ca printre cele mai comune tipuri de aplicatii in randul romanilor se numara de fapt cea a editarilor foto. Romanului ii place sa se pozeze insa si sa retuseze, ca in cele din urma sa se laude bine mersi pe conturile de socializare. Desi nu este o singura optiune in acest sens, dintre aplicatiile cele mai populare aceasta este numarul unu, continuata de Pixlr, VSCO. 
  4. Nu in cele din urma si aplicatia de browser este importanta printre romani. Acestia prefera sa utilizeze, in marea lor parte, Chrome. Firefox si Opera urmeaza acest curs de popularitate, de asemenea aplicatii gratuite care merg destul de bine. 
  5. Cand vine vorba de muzica aici se remarca Shazam pentru "depistarea" lor si mai apoi Google Play Music cu spatiu de stocare a melodiilor si cu tot ceea ce isi poate dori un impatimit al muzicii. 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.