vineri, 5 iunie 2015

Lucruri pe care ai voie sa le faci in America

Greu de crezut, insa exista o multime de lucruri care sunt permise in Statele Unite, si care tie ti se vor parea iesite din comun. Descopera care sunt lucrurile considerate legale in cel putin un stat din America.
Baut la volan- In Mississippi nu exista legi care sa impiedice posesia sau consumul de alcool in timp ce te afli la volan.

Sa conduci un tanc la magazinul alimentar- Atata timp cat rezervorul tancului este plin iar "anvelopele" sunt de cauciuc, si are toate oglinzile la locul lor, este perfect normal sa conduci un tanc oriunde iti pofteste sufletul. Acesta lucru ar putea explica crearea Hummer-ului.

Sa detii un urs brun- periculos? Cu siguranta! Legal? Tot atat de sigur, in noua state din America!
Violenta profesorilor asupra elevilor- 19 state permit pedeapsa cu violenta in scoli.
Femeile se pot plimba topless- Numai trei state sunt impotriva acestui lucru: Utah, Indiana si Tennessee. Alte mari orase din Statele Unite si-au exprimat dorinta de a inceta cu aceasta actiune, cu toate ca se discuta daca este legal.

Este permis sa porti un castron pe cap pentru fotografia din permisul de conducere- exista patru oameni care sustin ca apartin cultului Pastafarian, care au luptat pentru dreptul lor de a purta un castron in cap pentru carnetul de soferi, pentru ca e considerat a fi un act religios.

In 11 state este permisa casatoria intre verisori, in special intre cei de gradul intai.

Sa-ti imbeti copiii- Curtea Suprema din Massachusetts a dat o lege prin care este perfect legal ca parintii sa le dea alcool copiilor, insa in interiorul casei lor.

Canibalism- Desi nu exista nicio lege care sa interzica canibalismul, oricine care va manca carne de om probabil va fi acuzat de crima.


Sa concediezi pe cineva doar pentru ca e gay- exista 29 de astfel de state in Statele Unite, unde poti fi concediat in functie de orientarea sexuala pe care o ai. De asemenea, exista alte 34 de state unde concedierea se poate baza doar pe faptul daca esti transexual.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.