miercuri, 3 iunie 2015

Idei de munca sezoniera

Cu fiecare an care trece iti ratezi sansa de a strange ceva bani si de a capata ceva experienta in campul muncii. Mai ales dupa terminarea liceului - desi in strainatate moda apare chiar si in aceasta perioada - un job cel putin sezonier, cand nu sunt examene, este de dorit. Impaci si munca si timpul liber, dar mai ales nevoia de a munci si de a continua studiile in acelasi timp. Nu degeaba cautam locuri de munca in Bucuresti mai cu seama cu o tendinta in crestere in perioada premergatoare vacantelor.

Idei de joburi 


Daca te-ai decis sa faci si acest pas tine cont de faptul ca exista un om potrivit pentru toate. Asadar, ai sansa sa te angajezi in diverse locuri in functie de capacitatea ta. Vei gasi spre exemplu pe Aptjob.ro tot felul de optiuni. Iata cateva idei spre care sa te orientezi:
  • Loc pe munca in croaziera. Sa fii barman, ospatar si asa mai departe, ajutor in bucatarie in croaziera, pe un vas, inseamna o sansa multipla, de a munci insa si de a calatori, de a trai experienta aceasta. Un astfel de job a devenit din ce in ce mai popular, de vreme ce salariile sunt si ele foarte atragatoare. 
  • Loc de munca in spatiile de joaca. Nu sunt numai pentru copii ci pot fi acele parcuri de distractie pentru toate varstele. Ce-i drept la noi mai mult pe numarate, un astfel de job este mai popular in strainatate. Si sa nu uitam ca in acelasi timp cu munca vei avea parte si de distractia unor jocuri de vara. 
  • Loc de munca in turism. De asemenea un loc de munca destul de popular se refera la ofertele din turism insa nu cele de ordinul publicului consumator. Poti fi ghid, salvamar pe plaja, angajat la un complex de acest fel; cert este ca astfel de job este si el la fel de cautat pe timp de vara precum culesul de fructe pe plantatii in strainatate. 
Idei de joburi sunt insa conteaza cum te poti mula in functie de cerintele fiecarui loc de munca in parte. Alege totusi sa nu iti petreci vara stand. 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.