miercuri, 24 iunie 2015

Importanta sunetelor

Daca esti de parere ca realitatea este un satelit gigantic de radio, inseamna ca noi toti suntem frecvente care sunt difuzate prin intermediul aceluiasi receptor. Acest radio prin satelit- cunoscut ca Dumnezeu, Universul, dragostea etc.- ofera o cantitate nesfarsita de statii in acelasi timp, si poti gasi orice frecventa care crezi tu ca se aude mai bine. Pur si simplu, gandeste-te, doar pentru ca esti pe o anumita frecventa, asta nu inseamna ca nu poti asculta si o alta, insa, preferi sa asculti doar una anume pentru ca, ai impresia, ca se potriveste perfect cu starea ta de spirit, si pentru ca un anumit post de radio are melodiile care iti ating sufletul. Unii isi pot gasi ritmul in alt gen de melodii, insa toata viata de pe pamant chiar inseamna muzica.

Freventele noastre de zi cu zi reflecta ceea ce dorim sa vedem. Fie prin sincronitati, miracole, greutati sau necazuri, intotdeauna vor exista diferite metode prin care sa apreciezi lectii valoroase care se potrivesc cu vibe-ul tau personal. La fel cum fluturii de noapte sunt atrasi de lumina, asa si tu vei fi atras de situatii care se afla pe acelasi aliniament cu vibe-ul si energia ta. Poti invata din anumite experiente si poti ajunge mai sus, ori aceste experiente vor continua sa se manifeste pana cand iti vei schimba frecventa.

Cum intelegem sunetul


Importanta notiunei de sunet, frecventa sau vibe este inteleasa de o multime de scoli, fiind indelung analizata de catre studiile Cymatice. Cymatica este studiul care se ocupa cu efectele vizuale ale sunetului, ca materie. Asadar, Cymatica demonstreaza ca frecventa unui sunet poate muta materia intr-o anumita forma geometrica.


Deci, acestea fiind spuse, in momentul in care vedem viata ca un receptor gigantic de radio si putem intelege acest lucru, avem capacitatea de a ne conecta cu orice frecventa ne dorim, iar apoi sa ne intrebam pe noi insine, ce frecventa dorim sa emitem? Frecventa care are ritmul dragostei, a frumusetii  si a bunatatii care determina modul in care vedem modelul nostru de perfectiune? Sau dorim sa dam nastere unor modele de haos, in care sa perpetuam frica, ura si judecata? Totul tine de libera alegere, dar si de muzica din viata noastra care ne pot deplasa intreg Universul unde ne dorim. Trebuie doar sa intelegem ca muzica poate muta materia dar si ceea ce conteaza pentru noi in realitate.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.