marți, 9 iunie 2015

Accesorii pentru masina lui si a ei

Nu degeaba este o diferenta intre ceea ce inseamna sofatul in randul femeilor cat si al barbatilor. Suntem prin natura firii diferiti asa ca este de asteptat ca la capitolul ingrijire si accesoriis a exista de asemena preferinte diferite. Stii ca poti comanda accesorii auto ieftine online? Ai de unde alege, in functie de genul tau.

Accesoriile lui 


Lumini decorative. Lasand la o parte ceea ce tine de luminile din bord, luminile decorative amplasate cine stie pe unde sunt ideale pentru barbati. Se creeaza acel efect de mister, acea nota placuta care ii face pe barbati parca sa fie si mai mandri de posesia lor auto.

In aceeasi categorie se numara de asemenea ceea ce tine de instalatii de xenon, de navigator GPS sau de alarme. Statiile auto sunt pur barbatesti sau subwooferele de asemenea.

Accesoriile ei 


Incepand cu exteriorul, femeilor le face placere sa isi accesorizeze masinile cu floricele si stickere diverse. Nu te intreba de ce, e ca si cand ar trebui sa raspunzi la intrebarea de ce le place sa se machieze. In aceeasi categorie de preferinte se numara si ceea ce tine de magneti, de protectie a scaunelor, a tapiteriei, mai ales daca aceasta este din piele. Desigur, tematica, printul este de asemenea cu tenta specifica, motive florale sau culori vesele.

Exista insa si o lista comuna a ceea ce inseamna accesoriile auto. Spre exemplu o alarma auto este in primul rand utila, cea de care avem nevoie in egala masura, indiferent daca suntem barbati sau femei. In aceeasi masura se poate considera ca un navigator GPS este si ekl necesar mai ales daca pleci in calatorii, o unealta moderna de care sa nu ne lipsim. Desi se inscrie in lista de accesorii este ca si o gura de aer pentru soferi.

In functie de nevoie vine si dotarea in sine pentru ca spre exemplu un kit de handsfree este si el util si se poate alege atat de catre barbati cat si de catre femei. Depinde in ce scop dotezi un anume automobil si astfel se face si selectia de accesorii.




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.