sâmbătă, 9 mai 2015

Inventii care nu exista dar care ai vrea sa le vezi

Tehnologia a facut calatoria sa fie mai simpla, iar cei care s-au incumetat vreodata sa traversele Altlanticul intr-o canoe, au acum mai multe obtiuni. Dar uneori ne aflam in momente in care ne dorim ca unele inventii sa nu fi existat. Cu alte cuvinte, acest lucru nu mai poate fi posibil in zilele noastre, dar ne pputem gandi la unele inventii, scrie Seth Kugel, jurnalist la New York Times.

Un dispozitiv „Travel Mode” care poate fi similar cu modul avion, cu exceptia ca, in loc sa opreasca toate functiile telefonului care pot interfera cu buna functionare a unui avion, acesta va inchide aplicatiile, intr-un mod selectiv, pentru a incuraja socializarea cu persoanele din jurul nostru, micsorand astfel contactul cu lumea online.

De asemenea, acesta se gandeste la o inventie „Better Seat Monitor” si vede aceasta inventie ca fiind utila in teatre sau stadioane pentru a ajuta calatorii. In aplicatia care va fi instalata pe smartphone, va fi disponibila locatia scaunului pe care te-ai asezat. Pe masura ce evenimentul incepe, scaunele care au ramas goale vor capata culoarea rosie.

Ca multe alte persoane, inainte de a ajunge la securitatea aeroportului bem tot ce a mai ramas din sticla de apa si apoi ne gandim daca putem sa ne abtinem de la o sticla de apa ce costa 3.49 dolari din avion. Solutia pe care o propune Seth Kuge este hidrogenul sub forma de pulbere. Acesta se transforma in apa la contactul cu apa, dar la o temperatura de -432 grade, incurajand, in acest fel, ca oamenii de stiinta sa treaca la treaba si sa rezolve altfel aceasta problema la o temperatura ceva mai „potrivita”.


Ai avut vreodata senzatia ca esti furat de vreun furnizor de strada pentru simplul fapt ca esti un strain? „Average Price App”  ar putea permite, folosind locatia geografica, afisarea pretului mediu a unui articol pe care tu ti-l doresti.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.