vineri, 8 mai 2015

Avantajele iluminarii cu LED

Toti oamenii incearca sa faca economie atunci cand vine vorba despre energia electrica sau intretinere. Se intampla de foarte multe ori ca oamenii sa incerce sa faca tot felul de lucruri sau sa apeleze la tot felul de trucuri pentru a reduce costurile la facturile pentru intretinere si uz casnic. Asa se face ca din ce in ce mai multe persoane aleg sa opteze pentru iluminarea cu led sau panouri led.

Eficienta iluminarii cu led este incomparabila cu cea traditionala sau clasica. Este vorba despre faptul ca acest timp este mult mai eficient si prezinta foarte multe avantaje. Iata unele avantaje ale utilizarii acestor tipuri de iluminare:

In primul rand lumina generata de un led utilizeaza energia electrica mult mai eficient spre deosebire de sursele clasice cu incadescenta. In cel de-al doilea caz, 90% din energie este utilizata pentru a incazi filamentul pana la incadescenta. Asa se face ca becurile led sunt mult mai utilizate in ziua de astazi. MagicLed.ro este compania care dispune de tot felul de corpuri de iluminat cu led.

Faptul ca aceste corpuri de iluminat pe baza de led sunt mai eficiente atrage si avantajul costului mult mai redus la energia electrica.
In ceea ce priveste durata de viata a led-urilor trebuie sa stiti ca acesta dureaza intre 35.000 si 100.000 de ore, spre deosebire de sursele de iluminat cu incadescenta care au durata de viata de 1000-2000 de ore sau cele fluorescente care dureaza 8000-15000 de ore. Aceste surse sunt mult mai eficiente si din cauza faptului ca sunt mult mai rezistente la diferite variatii de temperatura, socuri mecanice sau vibratii.

De asemenea, led-urile nu necesita diferite filtre pentru a produce un anumit tip de culoare la fel ca acele cu incadescenta pentru ca aceasta culoare este generata de materialul semiconductor.

Corpurile de iluminat cu led sunt compacte si pot avea dimensiuni reduse. Se ofera posibilitatea solutiilor inovative cu un design compact pentru ca aspectul sa fie placut si pentru a arata cat mai bine. De asemenea, pe langa faptul ca sunt foarte compacte si de dimensiuni mici, led-urile pot avea aceeasi putere de actiune ca si sursele de iluminat cu incadescenta.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.