luni, 25 mai 2015

Dileme comune despre mobila casei

Cu totii trecem prin ceea ce inseamna dilema alegerilor. Care sa fie mobila potrivita pentru casa ta inseamna fara doar si poate o situatie deja comuna. Chiar daca in mare parte stii ce stil defineste casa ta si ce anume ar trebui sa alegi exista varietatea de tipuri care sa iti dea batai de cap.

Intre pat si canapea 



O prima si comuna dilema se refera la patul sau la canapeaua care sa ocupe spatiul central al unei camere. Asadar, ce alegi? Fiecare piesa in parte are avantajele sale: o canapea ocupa mai putin spatiu si pentru ca se poate extinde devine spatiul ideal pentru dormit care sa nu incomodeze in restul timpului. Dar un pat este o imagine mai eleganta si de asemenea nu se compara ca si nivel de confort. Una peste alta, in functie de preferinte personale si mai apoi de tipul de casa si de spatiul disponibil se alege bunul bunul plac.

Intre dulap si dressing 


Desi sunt ideal sa ai un dressing in casa nu toata lumea isi permite din punct de vedere al spatiului. Asa ca delimitarea din acest punct de vedere se face usor si rapid. Si dulapul la randul sau poate avea diverse forme, stiluri, design-uri deci ai de unde alege.

Piese compacte la mobila de bucatarie sau nu. O alta dilema se refera zi la zona de bucatarie pentru ca aici de regula spatiul determina si el ce se poate alege. Asadar, piesele de mobilier se doresc a fi compacte in masura in care se poate realiza acest lucru. Insa cand alegi pe comanda fiecare parte din bucataria pe care o ai marele avantaj de a potrivi totul in fiecare colt.

Mobila de living sau biblioteca. Din nou depinde de spatiul de care dispui. O biblioteca este de regula o placere, un refugiu al casei insa de multe ori se necesita un spatiu special si separat pentru asta. Asa ca o mobila de living poate combina doua concepte de acest fel. Din nou, alegand dupa bunul plac si in functie de ceea ce iti permite spatiul alegi ce este convenabil.

Asa cum se gaseste la Arta Mobilei optiunile sunt diverse. Alege cu incredere orice iti face placere, alege direct de la producator si incanta-ti privirea cu mobila de calitate.



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.