joi, 14 mai 2015

Cum folosim crema cu protectie solara?

Cu atatea produse pentru protectie solara expuse pe rafturile magazinelor, este greu sa stii de care ai nevoie si care este cel mai bun mod de a utiliza o astfel de crema solara.

Organizatia Mondiala a Sanatatii estimeaza ca aproximativ  65.000 de persoane mor in fiecare an din cauza xpunerilor prelungite la soare, care este vinovata de dezvoltarea cancerului de piele.

In ultima perioada se discuta, din ce in ce mai des, si pe un ton din ce in ce mai grav, despre riscurile expunerii prelungite la soare. Cancerul de piele nu mai este doar o amenintare vaga, ci un adevarat  risc la care ne expunem. In urma acestor lucruri, trebuie sa alegem sa ne ingrijim corespunzator, pentru a evita aceste neplaceri.

Multe femei au facut un obicei in a folosi crema cu factor de protectie solara zilnic, pe fetele lor. Femeile folosesc crema in fiecare dimineata dar si atunci cand este mult soare afara. Dar asta este o veste buna. Ce e rau insa, este ca inca se poate dezvolta cancerul de piele, si inca intr-un ritm foarte alarmant.

Doctorii raspund la intrebarile pacientilor, cu privire la folosirea remelor de protectie solara.

Deci, ce cantitate de crema trebuie aplicata pe piele? Multi doctori isi sfatuiesc pacientii sa aplice cat mai multa crema posibil, chiar daca acest lucru se pare a fi dublu cantitatii normale, de exemplu. De asemenea, nu trebuie sa trecem cu vederea anumite parti ale corpului, cum ar fi buzele, urechile, zona din spatele genunchilor si a gatului, precum si partea de sus a mainilor.


Cat de des trebuie sa ne dam cu crema? Cu 20 de minute inainte de expunerea la soare, recomanda doctorii. Trebuie sa aplicam crema peste tot unde pielea urmeaza a fi expusa la soare. In tot acest timp, pielea reuseste sa asimileze toate ingredientele cremei si va fi, astfel, in stare sa ofere protectie fata de razele ultraviolete.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.