sâmbătă, 3 ianuarie 2015

No Pants Subway Ride si in Romania

No Pants Subway Ride este eveniment unic care se pare ca ajunge si in Romania. Evenimentul urmeaza sa se desfasoare la metrou si continua o traditie ce a inceput inca din 2002, in New York. Nu este o prima data cand auzim de nuditate si de expunere si din aceeasi clasa este si mania de a merge la cumparaturi. Ca o provocare sa mergi dezbracat si sa iti iei gratis haine de imbracat evenimentul are deja priza si la publicul de la noi. 

Cat priveste calatoria oarecum stranie cu metroul acest eveniment urmeaza ca o traditie si se intampla deja in numeroase orase din lume. In Romania va avea loc duminica la ora 3. Si pentru ca orice efort ce implica numeroase persoane are nevoie de organizare mai intai de toate cei dornici sa fie prezenti se impart pe grupe si pe vagoane, urmand sa faca calatoria minune. 

Ce trebuie retinut este faptul ca toata lumea se comporta ca si cand ar fi o stranie coincidenta. Ca si cand te-ai intalni cu cineva si observi ca s-a imbracat la fel. De fapt nu este imbracat insa asta este o alta poveste. Si pentru ca trebuie sa fie si o limita pana la urma organizatorii spun ca nu este permis sa se vina cat mai dezbracat si nu tine de expunerea in spatiul public oricand si pe oriunde. Asadar, se admit si pantalonii scurti si lenjeria intima de orice fel insa cat mai extinsa. Si totul se va desfasura exact inainte de a intra in metrou sau chiar in timpul calatoriei. 

Ramane de vazut cati isi vor incerca norocul de a participa la acest eveniment. Insa sa nu credem totusi ca suntem atat de inchisi; ai ramane surprins sa vezi cat de multi se vor aduna. 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.