duminică, 21 decembrie 2014

Inceput de mandat cu invidie si comentarii

21 decembrie a adus un moment important si marcant in istoria Romaniei. In lista de presedinti se alatura acum si Klaus Iohannis. Si cum era poate ca de asteptat exista si comentarii pe seama acestui moment. Vor ramane si ele istorie insa este greu de inteles de ce se ajunge mereu la astfel de comentarii.

In primul rand pentru cei care au ajuns sa o comenteze pe Prima Doamna dragilor nu pe ea ati ales-o. Asa ca vine la pachet, cu tot ce are. Si slava ca are ce sa arate. Nu asta ar fi fost problema doar ca toata lumea a sarit sa o comenteze ca a indraznit sa strice regula de baza si anume sa nu poarte o rochie cu linia peste genunchi. Cine ar fi zis ca asta avea sa fie o problema? Doar ca doamna in cauza are ce arata si dincolo de asta nu a uitat de eleganta si de tiparul evenimentului. De altfel stilul sau de regula asa se defineste deci femeia nu a facut nimic rau in asta.

Al patrulea presedinte din Romania guvernata de democratie, Klaus, a urmat tot protocolul fara exagerari si fara s aiasa ceva in evidenta. La cum sunt unii este de mirat ca nu au fost comentarii negative. Ca nu au fost si cei care s-au legat de ultimul fir de ata pentru a spune ca primul pas a acestui presedinte nu este cel dorit. Superstitiosii au ajuns sa fie poate atat de rai tocmai la partenera presedintelui cand nu au avut ce sa comenteze, cu exceptia unora care dormeau la propriu in timpul ceremoniei.

Ceremonia in sine a fost una decenta. Si poate ca de fapt fosta Prima Doamna uitase protocolul caci statuse deja prea mult la Palat si nu mai trecuse prin atat de multe evenimente de genul. In orice caz, postand asa cum trebuie, cu oamenii din dotare, cu plecarea lui Traian si a sotiei sale, in semn simbolic insa si concret, Klaus si-a intrat total in drepturi.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.