marți, 11 noiembrie 2014

O buna prima impresie

Prima impresie conteaza fara doar si poate. Este modalitatea prin care te faci cunoscut, este modul prin care iti pui singur o eticheta in fata celor din jur. Conteaza la fel de mult si pentru persoana in cauza asadar cand vine vorba de o prima aparitie tine cont de fiecare detaliu.

Stii acele momente cand acorzi mai mult timp decat poate ar trebui pentru ca imaginea ta sa fie una perfecta si in cele din urma dai rateu la un mic aspect insa atat de evident? Planifica totul ca si cand totul ar depinde de asta.

  1. Ingrijirea unghiilor este esentiala. Chiar daca primul aspect ce iese in evidenta tine de barba spre exemplu nu neglija ceea ce tine de manichiura ta. Cum ar fi imaginea unui barbat in costum la fel de negru ca si mizeria de sub unghiile sale?
  2. Subtilitate in note de parfum. Se spune ca excesul nu face nimic bun, indiferent la ce nivel de situatie ne raportam. Vei face o buna prima impresie daca vei lasa chiar si in urma ta o nota de parfum insa nu acelasi lucru se poate spune cand exagerezi si intoxici cu prea mult parfum. 
  3. Nu purta ochelari de soare. Desigur, vei conduce purtand astfel de ochelari, da bine si denota clasa in anumite conditii. Insa pastrarea unor astfel de accesorii pe ochi, cand esti intr-o discutie, te arata se pare ca fiind cel care evita contacul direct. Si este total nepoliticos si fara potrivire de stil sa faci asta intr-un cadru oficial mai ales. 
  4. Nu sta cu mainile impreuna si cu picioarele desfacute, insa in egala masura nu sta cocosat si cu picioarele stranse. Trebuie sa denoti ca esti un om deschis la discutie. 
Pana la urma atitudinea pe care o adopti trebuie sa inspire in egala masura armonie in discutie. Prima impresie ar putea ramane si ultima asa ca sansa ta este aceea de a arata ce este mai bun. 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.