joi, 30 octombrie 2014

Viata monitorizata de Microsoft Band

In ritmul vietii haotice pe care il are fiecare dintre noi ajungem in punctul in care ne dorim acel ceva care sa ne ghideze sau cel putin care sa ne puncteze unde anume gresim. Asa se face ca Microsoft Band vine exact ca un ingredient necesar.

Bratara cu pricina caci este un accesoriu de acest fel, este menit sa monitorize ritmul de fitness, transmit cei de la Reuters, si vine la un pret de 199 de dolari, o bratara electronica care sa permita tuturor utilizatorilor sa isi verifice acele date care le monitorizeaza starea de bine pana la urma. Nu necesita prea multa atentie- bratara cu pricina se poarta pur si simplu ca orice alt accesoriu. Insa fara sa te "deranjeze" ajunge sa fie cea care iti verifica pulsul sau iti spune chiar si cate calorii ai consumat. Datorita senzorilor pe care ii are la nivelul incheieturii prin purtare este capabila sa faca asta.

La pachet cu aceasta bratara vine se pare si un serviciu de cloud care sa le permita utilizatorilor si stocarea datelor la distanta. Astfel acestia isi pot controla greutatea si programul de exercitii fizice pentru a imbunatati in egala masura si ceea ce tine de sanatatea lor.

O data cu lansarea acestei bratari brandul si-a facut simtita prezenta pe piata de profil a dispozitivelor. Si pe aceeasi nisa de dispozitive poti alege un ceas Apple. Pentru moment doar in faza de precomanda caci abia in 2015 va fi pe piata, un ceas inteligent care poate monitoriza si el datele cu privire la miscarea fizica si in egala masura poate fi si cel prin intermediul caruia sa comunici. Nici Samsung nu este mai prejos in aceasta nisa. Coreenii au lansat un dispozitiv inca din 2013, menit sa monitorizeze partea de exercitii fizice, numit Galaxy Gear.



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.