vineri, 17 octombrie 2014

Cum alegi un halat de baie


Poate ca te-ai saturat sa tot auzi sfaturi despre ce si cum sa faci un lucru. Partea plictisitoare este cea de aparenta cand ai impresia ca pentru fiecare pas in parte trebuie sa ceri si o alta parere. Partea buna este ca asa inveti cum sa iei decizii care sa te avantajeze.

Cum sa iti alegi un halat de baie. Mai cu seama cand acesta urmeaza sa devina un cadou te lovesti si de nevoia de a da bine, de a nu face impresie proasta. Sunt cateva elemente cheie de care sa tii cont in alegerea unui halat de baie:

  • Material de calitate. Halatul cu pricina se poarta de multe ori direct pe piele dupa dus deci este esential sa permita ca pielea sa respire prin toti porii sai, sa nu induca ideea de caldura excesiva de asemenea. Pana la partea de confort tine de calitatea materialului. Si daca intentia este clara aceea de a absorbi umezeala pielii dupa dus este clar ce trebuie sa alegi. 
  • Marime. Exista pentru fiecare persoana in parte o marime corespunzatoare. Nu exagera totusi caci halatul nu trebuie sa fie stramt pe corp, mulat. Exista categorii pentru copii, categorii pentru adulti si in functie de design se disting cele pentru barbati si femei. 
  • Culoare. Aici tine de gusturi sau cel putin asta ai crede. Depinde si in ce postura te gasesti caci spre exemplu hotelurile, unitatile de cazare care se respecta si includ halatele ca dotare aleg o singura culoare pentru cele doua halate standard de altfel. Unii se ghideaza dupa culoarea care defineste locul, un soi de emblema. Daca nu se pune problema de asa ceva cei mai multi merg pe ideea de culoare deschisa=se murdareste repede. Doar ca albul impresioneaza fara doar si poate si clasicul este mereu apreciat. 
  • Scop. Exact cum spuneam, in functie de scopul tau alegi si halatul. Exista cele care se poarta in casa, cele care se doresc a fi necesare pentru a suplini sau a completa nevoia de prosop dupa dus. In cazul hotelurile halatele sunt toate la fel pentru toata lumea. 
Diverse, colorate, de tot soiul halatul se alege cu grija la detalii. Asta daca te doresti sa faci o buna impresie si sa alegi fie un cadou potrivit, fie un halat pentru tine care sa iti serveasca  ca atare, de care sa fii mandru. Confortul inainte de toate! 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.