marți, 14 octombrie 2014

Cat de mult conteaza cum te prezinti

Prima impresie conteaza fara doar si poate. Stii cum se spune, in viata exista o singura sansa de a demonstra cine si ce esti asa ca daca nu vei mai intalni o alta sansa trebuie sa profiti din plin de ceea ce ti se da.

Cat de mult conteaza cum te prezinti mai ales intr-un cadru formal tine de o complexitate de aspecte. Conteaza ce atitudine ai, ce haine porti, asta pe langa clasica nevoie de a te imbraca corespunzator. Ba mai mult se spune ca pana si culorile conteaza, fiind cele care sugereaza despre tine anumite lucruri nespuse.

Sa porti rosu- da, la prima intalnire ar merge insa nu si cand mergi la un interviu caci ai putea denota despre tine ca esti greu de stapanit si ca nu respecti regulile ceea ce in ierarhia la locul de munca nu te avantajeaza.

Sa porti alb- da, poate cand sa faci o buna impresie si mai ales cand esti putin bronzata. Insa esti la un interviu asa ca nu se cade. De fapt exageratul conteaza asa ca ce e prea mult strica asa ca pana cand sa iei ochii celui din fata ta mai bine asortezi la acel alb o alta nuanta.

Sa mergi pe clasic? Sa faci clasica combinatie cromatica cu alb si negru? Nu strica insa ai putea spune despre tine ca esti conservator sau conservatoare. Asa ca alegi un echilibru. Insa griul te scoate palid si analitic in timp ce maroul este depasit asa ca se ajunge in punctul in care esti considerat la fel, de moda veche.

Cum poti multumi din toate punctele de vedere? Poate ca nici prea prea, nici foarte foarte, nici inchis insa nici deschis. Ai vazut, tocmai aici este testul pe care ti-l faci chiar singur cand iti dai seama in ce categorie esti, sub lupa proprie.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.