joi, 9 octombrie 2014

Bautura care sfideaza criza- cocktail de 11.000 de dolari

Pentru ca este la moda sa existe cel mai mare lucru din lume, sfidand regula firescului si cand vine vorba de bauturi exista o limita extrema a pretului foarte mare. Asadar, cel mai scump cocktail din lumea a fost realizat si etichetat cu un pret de peste 11 mii de dolari.

Bautura cu pricina este de fapt un cocktail ce a fost realizat intr-un bar din Londra. Se spune ca este ca o dedicatie pentru actrita Grace Jones. Acum in varsta de 66 de ani actrita a primit bautura facuta chiar in prezenta sa in barul Gigi. La fel ca si localul bautura a primit numele The Gigi.

Reteta. Desigur, nimeni nu divulga asa ceva insa ce se stie cu siguranta este ca include si foita de aur. Include printre altele si sampania preferata celor care frecventeaza acest bar. Are arome amare, zahar si nu in cele din urma foita de aur care ii creste pretul desigur.

Desigur, pretul sau foarte mare tine de fiecare sticla de alcool folosita in reteta. Asa cum sustin cei care au realizat bautura cu pricina, de 11.500 de euro, acele sticle ar ajunge cat pentru 12 pahare de bautura "The Gigi" asa cum a fost denumita.

Cert este ca o bautura de acest gen creste si valoarea barului in sine. Este vorba clar si de o strategie de promovare in mai multe directii. Asa ca nu este de mirare nici pretul foarte mare, nici onoarea de a asocia totul cu actrita, celebra inca pentru aparitia sa "Perspectiva unei crime" din seria filmelor James Bond. Pentru un cocktail este un pret destul de mare asa ca ajunge sa fie catalogat drept cel mai scump din lume.






0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.