miercuri, 10 septembrie 2014

Curiozitati despre vise

Chiar daca probabil ca nu iti mai amintesti ce ai visat aseara, este important sa stii ca ai visat insa acest lucru nu s-a intamplat pe parcursul somnului. De asemenea, trebuie sa stii ca in cazul in care nu ai visat, consecintele ar aparea intr-un timp foarte scurt. In cauzl in care nu ai visa creierul ar avea afectiuni psihologice grave, vei putea sa intri in depresie sau esti predispus altor afectiuni de acest gen, pentru ca in momentul in care dormim, creierul intra in repaus, si se odihneste. Cand se odihneste apare visul, insa este posibil ca sat i-l amintesti nu.

De multe ori ne intrebam care o fi semnificatia unui vis pe care l-am avut si ne-a induc o doza de curiozitate. In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre vise trebuie sa cititi articolul urmator:

Persoanele nevazatoare viseaza

Persoanele care nu va vad nu se pot bucura de lumina zilei sau de lucrurile frumoase din viata. Sigur, daca stim ca nu au nici o viziune despre ceea ce se itnampla in  jurul lor, ne gandim ca nu viseaza pentru ca nu isi pot imagina anumite lucruri. Ei bine, trebuie sa stii ca visele nu tin doar de simtul vazului ci au legatura foarte mare cu simtul tactil si cu mirosul. Stim ca persoanele care nu beneficiaza d eun anumit simt, au un alt simt mult mai dezvoltat. Astfel, persoanele care nu vad pot visa si isi pot imagina lucruri chiar daca nu le-au vazut.

Uitam cele mai multe vise

Cu siguranta vi se intampla destul de des sa va treziti dimineata si sa va dati seama ca nu va mai amintiti nimic din ceea ce ati visat. Acest lucru se intampla pentru ca in primele 5 minute de la trezire se uita 50% din vise iar in urmatoarele minute vei ramane doar cu 10% din ceea ce ai visat. Asadar, este normal sa nu iti mai amintesti.,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.