marți, 16 septembrie 2014

Aspecte de luat in considerare atunci cand ne cumparam o masina

Pentru foarte multi dintre noi a avea o masina inseamna un adevarat lux. In aceasta lume exista foarte multe persoane care sunt foarte afectate de criza financiara iar o masina inseamna un adevarat vis care de cele mai multe ori nu se poate concretiza.

Avand in vedere multitudinea de service-uri auto ar trebuie sa ne achizitionam o masina pentru ca acestea ne ofera foarte multe oportunitati si oferte de pret. Astfel, putem alege ceea ce este mai bine pentru noi si pentru siguranta masinii noastre. De exemplu, recomand auto service arad deoarece aici veti gasi seriozitate si cele mai bune preturi.

In cazul in care abia va hotarati sa va cumparati o masina trebuie sa va ganditi foarte bine deoarece va puteti achizitiona una noua sau una second-hand si veti o gasi o sumedenie de preturi ofertante.
Este foarte important sa studiati modelul care va place foarte tare si sa va hotarati ce faceti in functie de bugetul pe care il aveti. De asemenea, trebuie sa aveti foarte mare grija sa luati in considerare si consumul masinii pentru a sti daca este sau nu potrivita pentru dvs.

Exista atat avantaje cat si dezavantaje a achizitionarii unei masini la mana a doua sau second-hand. De exemplu daca va cumparati o msasina noua si doriti sa o vindeti dupa cativa ani ea nu mai are nici pe departe valoarea la care ati cumparat-o indiferent cat este de bine intretinuta.
Asadar, mai bine cumparati o masina aproape noua second-hand decat sa va cumparati una direct din magazin care costa foarte mult. Astfel, economisiti niste bani si puteti sa aveti o masina de calitate.

O masina la mana a doua este mai ieftina si mai convenabila insa du inainte la un service care iti va spune daca este sau nu destul de buna.

Inainte de a achizitiona o masina trebuie sa te gandesti si la costurile pe care le vei face prin combustibil pentru ca acesta este un cost permanent. De asemenea, verifica tipul de combustibil folosit pentru ca acesta poate varia ca si pret.
Service-ul si intretinerea sunt si ele doua lucruri de care trebuie sa tii cont. Verifica foarte bine defectele masinii si care ar fi costurile pe care trebuie sa le investesti.
Locul de parcare trebuie sa fie si el o prioritate pentru tine in momentul in care te deicizi sa cumperi o masina.
Asigurarea, pe langa cea obligatorie trebuie sa m,ai adopti niste asigurari care iti stau la dispozitie pentru siguranta ta si a masinii.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.