joi, 25 septembrie 2014

Branduri, ceasuri si gusturi

Se spune adesea ca gusturile nu se discuta. Asa ca atunci cand vine vorba de alegerea unui ceas este cert ca in prima faza se tine cont de preferitne personale, de un stil anume care sa defineasca detinatorul in sine. Insa dincolo de asta sunt aspecte de care oricine ar trebui sa tina cont.

Stilul superficial de a face o alegere este o greseala comuna. Si asta pentru ca multi se lasa atrasi de imaginea si stilul unui ceas la exterior insa nu se gandesc la ceea ce inseamna de fapt functionalitatea acestuia pe termen lung. Ceasul ca si accesoriu util se cere a fi un bun in care investesti si de care te bucuri pe termen lung. Asa ca ar trebui sa te intereseze si ceea ce tine de producerea lui.

Brand-urile de ceasuri sunt diverse asa ca ai de unde alege. Si de ce sa te indrepti spre categoria de brand-uri? Asta iti demonstreaza inca o data ca ai putea sa ai incredere in ceea ce alegi. Un brand vestit nu isi va permite in primul rand sa isi dezamageasca cumparatorii si nu isi va permite sa isi pericliteze imaginea pe piata de profil. Asadar, incearca un ceas Q&Q; vei vedea ca totul se demonstreaza ca fiind parte din realitatea concreta.

De fapt pasii concreti in acest sens ii reprezinta si garantia ce ti se ofera pe langa rezistenta, durabilitatea unui ceas. Ai parte de certificarea calitatii acestuia, cu promisiunea de a fi reperat ca si asumare a producatorului daca ceasul nu va functiona asa cum trebuie. Are totusi nevoie si de putina atentie din partea ta caci a fi lasat sub apa vine cu o limita in care ceasul inca poate functiona.

Ceasurile alese sunt pentru fiecare in parte un test de stil. Un test de completare a tinutei cu gust. Un ceas este cel care iti indica ora si mai mult decat atat este cel care iti aduce un stil aparte. Uneori te defineste ca fiind elegant, alte ori ca fiind un barbat bine cu accent pe stilul sport, impunator, casual sau sobru. Nu te poate transforma insa poate pune acel accent pe "i" in modul in care doresti sa iesi in evidenta.

Ceas ce poarta cu mandrie brand-ul, ceas practic ce nu trebuie sa il scoti de la mana cand intri in contact cu apa, ceas rezistent si exact pe gustul tau; preferintele si pretentiile sunt diverse insa in cele din urma conteaza ca alegerea ta sa tina de o selectie minutioasa pentru a avea toate acele calitati.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.