luni, 8 septembrie 2014

Avantajul becurilor cu led Magic LED

In stil modern preferam gama de becuri cu led in schimbul celor incandescente. Sunt practice si cu mult mai avantajoase, asta daca le descoperi detaliile ce fac o mare diferenta. Mai ales pentru ca va conta modul in care te simti intr-o incapere si cum poti sa faci ca iluminatul sa fie imbunatatit astfel de becuri cu led sunt clar parte din clasa modernului ce il imbratisam din ce in ce mai des.

Gama de oferte de la MagicLed

MagicLed se preocupa de ceea ce inseamna calitatea si varietatea de tipuri de becuri cu led. Domeniul in care exceleaza face ca recomandarea sa vina de la sine de indata ce realizezi care iti sunt avantajele. Si totul incepe cu un nivel mai redus de energie ce il folosesc astfel de becuri.

Nu ai crede ca un bec clasic va putea rezista prea mult si tocmai de aceea te poti baza pe cel cu led care are rezistenta de pana la 30 000 de ore, cu o garantie de 3 ani ca va functiona asa cum promite. Adica consum mic, lumina buna si fara sa emane caldura si in plus sunt becuri rezistente la socuri, tocmai de aceea se permite emiterea unei garantii de calitate in acest sens; renovezi, spargi pereti, demolezi si reconstruiesti si toate aceste etape inseamna sa muncesti cu materiale ce ar putea la un moment dat sa afecteze si elemente din jur, dar becul rezista. Mai mult decat atat, din aceleasi considerente sa nu uitam ca zona de exterior a unei case este de un nivel ridicat de preocupare. Avand in vedere expunerea la diverse conditii meteo becurile cu led sunt rezistente si astfel o solutie viabila.

In plus, diversitatea de oferte de la MagicLed se potriveste cu nevoile fiecaruia. Cu alte cuvinte exista becuri cu led de diferite puteri de la 2 la 25W. Insa in toate cazurile exista aceeasi calitate care sa ofere o lumina de calitate. Ne dorim cu totii lumina intensa insa ceva foarte puternic ar putea afecta ochii si starea pe care o ai.
In plus in diverse cazuri in functie de spatiul in care te afli lumina ar putea fi amplificata de pereti albi spre exemplu si asta iti va afecta ochii, ii va obosi mai repede decat crezi. Un alt plus pentru folosirea de becuri cu led se refera tocmai la un echilibru perfect intre intensitatea luminii si modul in care se face utila.

Nu in ultimul rand astfel de becuri vin cu o varietate si in ceea ce priveste design-ul lor, insemnand forma.
Poate fi cu mult mai interesant sa folosesti un bec in forma de flacara decat cel simplu. Sau in functie de incapere si nevoi vei gasi acel tip de bec care sa se potriveasca. Completeaza decorul casei cu becuri cu led, achizitioneaza si o veioza cu led si bucura-te de toate avantajele acestor stiluri de iluminat. Investitia pe care o faci se justifica in timp si regretele nu au cum sa existe.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.