vineri, 5 septembrie 2014

Alege locul de vis pentru nunta de vis

In ultimii ani se pare ca oamenii si-au dat seama de importanta etichetei si cand vine vorba de o nunta planificarea este cu mult mai complexa. Se tine cont de orice detaliu pentru ca evenimentul in sine sa fie cel asa cum se visa. Pana la urma unicitatea acestor clipe face ca pretentiile sa fie mari.

Primul pas pe care viitorii miri il fac este cel de alegere din categoria de salon nunti localul care sa corespunda cu toate cerintele viitorului eveniment. Un alt trend din acest punct de vedere este sa se aleaga localul cu un an inainte daca nu chiar mai mult. Se intelege ca dorinta este aceea de a nu pierde sansa de a rezerva o data anume, la un loc anume.

Ce trebuie sa stii si sa tii cont cand alegi localul nuntii 

Este adevarat ca nu poti sti de cate ori iti vei schimba ideea si planul de nunta. Este adevarat ca nu poti preconiza cum vor sta lucrurile la momentul respectiv mai ales cand tine de un timp echivalent cu un an. Cu toate acestea exista cerinte si pretentii peste care nu poti trece:
  • Capacitate. Fie nunta mica, fie nunta mai mare trebuie sa ai parte de o capacitate anume si prin urmare o situatie de mijloc este de dorit. Asa ca o sala mare este de preferat din ideea ca mai bine ai spatiu sa faci cine stie ce nebunii iti doresti, sa umpli decorul decat sa ai parte de un local prea aglomerat unde abia daca se poate dansa. 
  • Servicii. Nu conteaza numai partea de meniu si de servire. Sa tinem cont ca unele nunti sunt cu fast, se doreste si cazare cel putin pentru o parte din invitati. Este vorba si de parcare si de ajutorul real de a avea suport si ghid din partea celor angajati la local pentru a putea incheia socotelile- ori cazarea ta pana a doua zi si multimea de cadouri sau de bagaje reprezinta poate un interes si pentru cazul tau. 
  • Costuri. Aici vorbim deja despre partea de organizare concreta. In functie de nunta dorita si bugetul aproximativ se cer pretentii de meniu sofisticat, traditional, de nivel mediu si asa mai departe. Intreaba despre toate costurile posibile, chiar si cele extra daca este cazul- cafelele spre exemplu. 
  • Extra optiuni. Sunt si cei care isi doresc anumite momente ce sunt posibile doar cu ajutor. Fie ca este vorba de artificii aprinse, de explozie de baloane, de manevrarea unei masini de bule si asa mai departe trebuie sa tii cont de posibilitatea de a face asta. 
Nu in cele din urma tine de design si de locatia in sine. Pana la urma totul trebuie sa reflecte tematica si stilul nuntii, asa ca daca  iti doresti de la bun inceput o nunta in stil vintage sau una rustica alegerea localului in sine trebuie mai intai de toate sa aduca in stil cu aceasta idee. Din fericire exista o lista lunga de optiuni in orice zona si ai de unde alege. 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.