miercuri, 6 august 2014

Studiu interesant- de ce se ingrasa barbatii dupa ce se casatoresc

Nu il mai vezi de ceva vreme si la un moment dat parca ii si uiti chipul. Dar nu ai cum sa nu iti dai seama ca si-a schimbat formele de vreme ce are o burta frumos conturata. Felicitari! Asteptati un copil?! La fel ca si femeile barbatii au probleme cu greutatea si un indice bun ar fi placerea consumului de bere caci aceasta favorizeaza de cele mai multe ori abdomenul conturat si voluminos.

De ce se ingrasa barbatii mai ales dupa ce au o relatie serioasa si aproape de sau dupa casatorie? Sa fie un tipar absolut acesta? Exista si in cazul femeilor ceva anume si de cele mai multe ori tine de parul scurt. Te-am luat frumoasa, cu par lung acum e cazul sa fii mai putin atragatoare pentru ceilalti barbati. O gandire stupida ai zice insa partial adevarata caci studiile explica ingrasatul barbatilor ca fiind una din modalitatile prin care sotiile isi rasfata partenerii insa in egala masura cat sa nu mai fie acel corp atletic pentru atractia altora.

Un substrat de adevar o fi si aici caci dupa casatorie barbatul trebuie sa fie de doua ori mai puternic daca se poate pentru a sprijini casa, pentru toate cele necesare intretinerii ei. Ori in trecut nu era atat de simplu ca si acum ci barbatul isi construia casa la propriu.

O alta posibila explicatie ar fi aceea legata de gospodinele noastre care gatesc in fel si chip caci dupa casatorie nu mai e loc de cluburi sau de mancat in oras ci mai rar. Asa ca gatesc cu drag si consuma pe masura. Nu in cele din urma specialistii spun ca tine de relaxarea totala, pe principiul ca dupa casatorie si dupa alegerea facuta nu mai exista un stres pentru ceea ce inseamna sa fie atragatori pentru imaginea publica.

Insa cum in zilele noastre a fi mai grasut inseamna a fi tinut bine de nevasta unii si exagereaza. Deci te ingrasi pentru ca asa iti place!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.