marți, 26 august 2014

Gheata si beneficiile sale

Pe timp de vara cand canicula iti da batai de cap gheata este una din acele ingrediente de care s ate bucuri in fiecare zi. Insa nu numai pentru consum te poti baza pe aceasta caci exista o serie de avantaje din punct de vedere estetic, al unei rutine in acest sens.

Descopera cateva din beneficiile pe care le poti avea de la gheata:

  1. Racoreste ochii si ii dezumfla. Se intampla adesea ca oboseala sa isi spuna cuvantul mai mult decat ti-ai dori. Apar pungi sub ochi si cearcane, se intensifica liniile usoare de rid daca ele exista deja si in orice caz ceva bun nu are cum sa iasa din asta. Asa ca un cub de gheata ce se dizolva treptat si cu care sa te speli practic te va ajuta sa reduci din toate aceste efecte.
  2. Acneea bat-o vina este si ea printre acele probleme de ten care sa iti scoata in evidenta anumite aspecte mai putin placute. Asa ca in momentul in care observi ca se formeaza un cos sau tocmai ce ai zgandarit unul aplica gheata pentru a ajuta circulatia si a reduce inflamatia, prin urmare facand ca acel cos sa nu mai iasa atat de mult in evidenta. 
  3. Apa rece chiar si altenrativ cu apa calda se recomanda in general vorbind. Pentru ca ai nevoie sa cureti zona, sa deschizi porii si sa ii cureti profund insa in egala masura trebuie sa tinem cont si de faptul ca porii larg deschisi sunt si cei care iti pot inflama mai mult zona, pielea. Asa ca apa rece te ajuta in acest sens. 
In orice caz gheata este, fara prea multe eforturi, o masura care sa te ajute sa ai in vedere metoda cea mai simpla de ingrijire a pielii. In orice caz chiar si cand simti o tensiune a muschilor gheata te poate relaxa. 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.