joi, 28 august 2014

Ajutorul de la cric este munca pe jumatate facuta

Orice detinator de autoturism stie ca oricand se poate produce imprevizibilul. Sunt situatii in care ai avea nevoie de o mana de ajutor, sa inlocuiesti o roata sau cine stie ce. Nevoia de cric o intelegi caci atat efort cat depui sa faci inlocuirea inseamna deja prea mult pentru un om de rand care si asa nu are experienta  in domeniul reparatiilor auto.

Nevoia de un cric pneumatic se intalneste si la nivel mai mare, respectiv la un service auto. Daca nu exista o dotare de acest gen munca este din start una ingreunata cu mult. Numai inagineaza-ti, chiar si cand nu esti un expert in asta, ce munca se implica, de a sta cu o vizibilitate proasta sub o masina pentru a repara cine stie pentru cat timp. Ori un cric este salvator inca de la bun inceput.

Dotarea unui service cu un cric e musai. Si in variante moderne si eficiente cricul pneumatic este de dorit. Exista o mare diversitate a acestora insa cert este ca vor sustine o greutate destul de mare, fiind vorba de 2 tone si chiar putin si mai mult de atat. Ca si unghi de munca pe care il ofera un astfel de cric se poate inalta de la un minimum de 145 mm si pana la 325 mm.

Tinand cont de achizitionarea unui cric pentru nevoia de a lucra cu orice tip de masina un service care se respecta si care ofera servicii de calitate se doteaza de asa natura incat niciun detinator auto sa nu intampine un refuz al neputintei de a servi din cauza unor lipsuri. Pe plan personal, pentru utilizare individuala, cricul necesar este cu mult mai mic si cu dotari care nu se pot compara cu cele ce le gasesti la un service-pana la urma nici nu ai cum de vreme ce cele din urma sunt si foarte grele si nu destinate pentru transport.

Responsabilitatea ce tine de ingrijirea masinii de orice fel ar fi ea face ca un cric sa faca parte din necesarul de trusa pentru deplasari. In orice caz de la persoana individuala si pana la un service un cric multumeste pe oricine si la orice nivel. Este acea unealta eficienta care scurteaza din timpul de rezolvare a unei probleme la masina de care nu trebuie sa uiti.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.