joi, 21 august 2014

Fara musafiri nepoftiti

Esti singur acasa, ca si in filmul cu acelasi nume, si vrei sa ai parte de cea mai buna protectie si siguranta atat a ta, cat si a locuintei tale, insa nu ai vrea sa fii nici prea paranoic in privinta asta si sa apelezi la vreun sistem complicat de alarma. Ce ar trebui sa faci in privinta asta? Un interfon audio-video este cea mai buna solutie pentru ca tu sa poti auzi si vedea cine anume vrea sa te viziteze sau pentru a alege cui vrei sa raspunzi si cui nu, in functie de natura relatiei pe care o ai cu aceea persoana.

Un interfon video este tot un fel de interfon obisnuit, cum vedem sau cum avem la intrarea in blocurile in care locuim sau care ne poate permite accesul in diverse institutii publice sau private, insa are de asemenea si o camera video incorporata, ce ii permite proprietarului locuintei si posesorului acesteia sa vada exact si sa identifice persoanele care vor sa ii calce pragul. Interfoanele sunt montate in general in cladiri si vehicule. Acestea pot incorpora conexiuni cu sistemele de sonorizare din trafic, cu sistemele walkie talkie, cu telefoanele si cu alte sisteme de interfoane din alte locuri.

Multe scoli si cladiri de birouri folosesc acum sisteme audio de interfoane sau video interfoane pentru a identifica vizitatorii care incearca sa-si castige accesul in cladirile incuiate sau inchise publicului, si pot interactiona cu sistemele de control acces in cladire. Sistemele de interfoane pot fi regasite in multe tipuri de vehicule inclusiv in trenuri, avioane, ambarcatiuni si chiar si in vehiculele blindate ale armatei.

Este mai mult decat simplu si convenabil sa iti protejezi familia si propria viata prin intermediul acestui tip de video interfoane, care iti asigura o buna vizualizare a tuturor celor care vor sa te viziteze candva, fie in scopuri pasnice, fie cu ganduri mai putin bune. Acestea iti vor permite atat sa auzi, cat si sa vezi ceea ce se intampla exact in afara locuintei tale.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.