marți, 19 august 2014

Ce ar trebui sa stii despre trafic

Traficul poate duce intr-o buna zi la sfarsitul existentei noastre. Nu este nimic mai rau care sa iti poata strica ziua mai repede decat a ramane blocat in trafic inca de dimineata, si mai rau pare sa fie faptul ca nu exista motiv pentru o asemenea problema. Exista o gramada de teorii legate de trafic, totusi, si de vreme ce intelegerea faptului cum functioneaza acesta pare sa nu se imbunatateasca, te poate invata cum sa eviti unele greseli pe care cu totii le mai facem la volan.

Fie ca venim dinspre dreapta sau dinspre stanga, sanse exista sa o facem intr-un mod gresit si sa cauzam tot felul de probleme. Atunci cand cei mai multi dintre oameni simt ca trebuie sa ia o directie, primul lor instict este sa o faca pe loc. Acestia calca frana, incetinesc, accelereaza si schimba vitezele in trafic, toate aceste actiuni fiind facute aproape simultan. Potrivit departamentelor de transporturi care se ocupa cu monitorizarea traficului, acest lucru este foarte gresit. Incetinirea brusca cauzeaza ca traficul sa dea inapoi, o problema inrautatita si de schimbarile bruste de viteza care sunt facute pentru acomodarea cu traficul.

Asadar ce ar trebui facut in privinta asta? Exact ceea ce fac soferii pe care ii injuri de obicei: sa astepti pana in ultimul minut.Daca vei face acest lucru, traficul va lua o cale naturala, normala, insemnand ca pe viitor nu vor mai fi actionate franele intr-un mod brusc, nu vor mai fi surprize neplacute iar o tranzitie mai lina de la o viteza la alta va actiona asupra masinii tale. Asta, se poate intampla, si bazandu-te pe ceilalti soferi si pe ideea ca acestia te vor lasa sa astepti pana in ultimul minut pentru a actiona, fara sa te injure, sa se grabeasca si sa cauzeze tot felul de probleme.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.