joi, 24 iulie 2014

Top aplicatii pe care ti le doresti pe telefon

Telefoanele inteligente sunt de mare ajutor in orice moment daca ai instalate aplicatiile care te pot ajuta in in varii situatii. Aplicatiile sunt si ele la mare cautare de vreme ce stii pe ce sa contezi sau ce tip de relaxare cauti. Iata cateva aplicatii inteligente:
  1. Harta CeSaVezi in Romania este una din acele aplicatii care te ajuta sa vizionezi rapid ce se intampla in jurul tau, ce este mai aproape de tine sa vezi. Exploreaza spatiul romanesc in orice directie caci ai unde sa mergi si sunt atat de multe locuri neatinse de turismul intens. 
  2. Bubble Wrap este aplicatia care iti aminteste de anii de copilarie cand obisnuiai sa te joci cu acel plastic interesant cu bule. De indata ce iti instalezi asa ceva intregul tau telefon ca si tema poate avea bule pe care sa le spargi cat mai repede. 
  3. 8facts te provoaca sa descoperi cat mai multe si anume fapte concrete prea putin stiute de unii. Spre exemplu nasul si urechile continua sa creasca toata viata noastra sau riscul de infectie a celor din jur este unul de laut in seama de vreme ce stranutul are o viteza de 160 km/h. 
  4. Face Swap este acea aplicatie amuzanta care te provoaca sa iti alegi chipul dorit. Cu alte cuvinte este acel tip de aplicatie in care nu trebuie sa ai ochi de artist in schimb sa explorezi tot meniul pentru a te amuza de modul in care poti sa arati si sa te transformi si ca in cele din urma sa iti arati o  alta fata pe conturile de socializare. 
  5. Ne place si aplicatia care sta  la panda sa te inregistreze cand dormi si astfel sa captezi ceea ce vorbesti prin somn si nu stii. Se numeste Sleep Talk Recorder si poate fi folosit foarte usor. 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.