marți, 29 iulie 2014

Motive pentru care sa incerci jucariile sexuale

De multe ori ne intrebam de ce sa folosim jucariile sexuale. Multe persoane sustin cu tarie ca nu au nevoie de asemenea lucruri pentru a fi fericite, pentru altii exista mai mult ideea de jena si de faptul ca ar putea interveni unele probleme in timpul folosirii acestor tipuri de jucarii sexuale.

Unii barbati se pot simti amenintati de sugestia ca partenera lor sau in cuplu sa foloseasca jucariile sexuale, insa altii sunt excitati de aceste lucruri. Cu totiii suntem diferiti, insa daca nu vom incerca asa ceva vreodata, daca nu vom intra cu hotarare intr-un sexshop, este ca si cum am spune ca nu ne place mancarea chinezeasca pentru ca n-am incercat-o.

Jucariile sexuale fac unele lucruri sa decurga mai natural


Este mult mai usor pentru unele femei sa aiba orgasm cu un vibrator, este mai usor pentru unele femei sa aiba o stimulare a clitorisului pe timpul actului sexual cu un vibrator, este mai usor sa se atinga punctul G si prostata cu o jucarie sexuala si este mai usor sa prelungesti o erectie cu o jucarie sexuala.

Lista ar putea continua. Frumusetea de a face lucrurile mai usoare in timpul partidelor de sex consta in faptul ca poti sta intins pe spate si te poti bucura de tot ceea ce e mai bun, fara a depune mare efort. In loc de a te ingrijora mereu daca vei avea orgasm in cele din urma sau din cauza faptului ca vei avea prea repede, te poti relaxa si concentra cu atentie doar la placerea avuta la mana.

Jucariile sexuale te ajuta sa spargi monotonia si rutina


Ai nevoie de o anumita miscare pentru a te masturba, o pozitie anume pentru a avea orgasm sau ceva mai multa atingere cu limba in timpul sexului oral? Jucariile sexuale pot extinde gama, oferind tot felul de tipuri de stimulare pe care mainile si limba nu o pot indeplini.

Un manson pentru penis iti poate gadila imaginatia, un vibrator prins cu o curea in talie iti poate oferi libertatea pentru a incerca diferite pozitii sexuale  sau un vibrator mai mic poate adauga extra placere urmatoarei partide de sex oral. Gandeste-te la jucariile sexuale ca la niste antreuri care iti pot extinde apetitul sexual.


Jucariile sexuale inspira o mai mare incredere sexuala


Prin alegerea unei jucarii sexuale si utilizarea ei in timpul actului sexual sau pur si simplu pentru a te masturba, inseamna ca iti preiei responsabilitatea pentru nevoile si dorintele tale sexuale. Intr-o cultura in care suntem invatati atat de putine despre placerea sexuala, aceasta activitate in sine este impresionanta. Mai degraba decat sa asteptam pe cineva care sa ne indeplineasca fanteziile si nevoile sexuale, luam singuri situatia in mainile noastre si o facem asa cum trebuie, numai spre binele nostru.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.