joi, 10 iulie 2014

Surprinzator- cum sa te lasi de fumat

Fumatorii au anumite "drepturi" si li se respecta dorinta si nevoia de a fuma ca si cand totul este atat de normal. Nu isi dau seama insa cand de mult isi afecteaza sanatatea insa pe principiul orice invat are si dezvat ajungi sa iti dai seama ca ai sanse de a scapa de acest viciu prin lucruri simple si suprinzatoare. 

Valeriana este cea care te ajuta sa scapi de pofta de tigara. Mai exact este sedativul de care ai nevoie pentru a scapa de starile de irascibilitate cand pur si simplu nu suporti sa stai fara tutun. Sunt acele momente in care practic ai o lupta cu tine in a infrange poftele si nevoia de tutun. 

Patlagina este cea care trateaza inflamatiile cronice. Si dincolo de asta este cea care iti va provoca un dezgust. Mai exact este modul prin care ajungi sa respingi nevoia de tigara pentru ca va avea un gust total aparte fata de ceea ce stiai si de modul in care erai obsinuit. 

Cat despre ginseng acesta este secretul tineretii de lunga durata. Asta inseamna ca vei putea sa contezi pe asta cand vei simti nevoia sa te revitalizezi. De asemenea in perioada in care incerci sa te lasi de fumat vei trece prin stari diferite ce includ desigur si lipsa de energie si faci totul fara chef. Ginsengul isna te va face sa fii mai tonic si mai activ. 

Exista numeroase metode care sa te ajute sa te lasi de fumat doar ca totul tine de consecventa si de dorinta pana la urma. De vreme ce iti gasesti determinarea poti conta oricand pe extracte naturale care sa te ajute sa treci mai usor peste aceasta perioada. 

1 comentarii:

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.