marți, 8 iulie 2014

Anuleaza un email

In viata de zi cu zi te confrunti cu tot felul de probleme. Se spune ca o greseala spusa este pe jumatate iertata. Insa ce te faci cand asta va periclita politica de confidentialitate? Un singur email gresit ajunge sa fie un motiv de disputa si pana la urma iti risti si postul.

Pe cat de banal ar putea sa sune totul sa trimit un email unei alte persoane decat cea care trebuie pe atat de mult o astfel de situatie poate sa dezvaluie fara sa iti dai seama aspecte ce tin strict de angajatii dintr-o companie. Si pe principiul ca se intampla si la case mai mari un angajat al unei banci a patit asta. Din fericire si pentru el si pentru banca in cauza Google a intervenit si pana cand destinatarul sa fi putut sa deschida emailul s-a ajuns la o rezolvare, insemnand o blocare a respectivului mesaj.

Nu se intampla foarte des asta insa situatiile disperate cer masuri pe aceeasi lungime de unda. Poti si tu sa patesti asta si pana cand sa te panichezi ai o solutie ce vine din setari. Daca folosesti gmail trebuie sa intri la settings si sa cauti acel buton ce se numeste Labs. Pe acea pagina in partea de jos vei gasi si solutia, de undo send. Dupa ce se bifeaza enable ai la dispozitie o putere de reactie de 10 secunde pana cand sa faci undo la un email.

Pare destul de usor insa prea putini stiu asta. Si in plus se intampla sa iti dai seama poate mai tarziu. In orice caz se pare ca pe aceeasi lugnime de unda cu usurinta cu care poti sa iti faci munca si sa trimiti mesaje pe atat de simplu este sa gresesti din lucruri simple. Banalul insa inseamna uneori mai mult decat ai crede.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.