luni, 30 iunie 2014

Din sirul de curiozitati

Pentru curiosi inca exista lucruri de descoperit. Inca exista aspecte care sa uimeasca si mai ales prin ineditul in care se contureaza intreaga situatie. Sa descoperim alte si alte aspecte uimitoare:


  1. Stiai ca o caracatita are 3 inimi? Asta o face desigur aproape invincibila. Si ca tot suntem la capitolul acesta descopera ca sansele sa existe un atac de rechini este de doua ori mai mic decat sansele pe care le-am avea sa ne ranim cu un automat de mancare sau de orice fel pana la urma. 
  2. Pasarile flamingo sunt de o splendoare aparte doar ca se pare sunt depasite numeric de surorile lor din plastic. In SUA pasarile de asa natura sunt mai multe din plastic decat cele reale. Se pare ca americanii chiar s-au indragostit de aceasta specie de prefera atat de mult decor de asa fel. 
  3. Unicornul este un simbol in Scotia, animalul national. Exista, nu este o poveste scornita doar ca de-a lungul timpului s-au tot perpetuat mituri despre asta. 
  4. Oxford este celebra universitate de prestigiu. Vechimea sa dateaza cu 400 de ani inainte ca Imperiul Aztec sa existe. 
  5. Nisipul din intreaga lume nu ar putea echivala cu numarul de stele. In galaxie sunt atat de multe stele incat fiecare bob de nisip de pe plajele din intreaga lume nu ar putea sa se compare cu numarul lor. 
  6. Furnicile sunt tot atat de multe incat fiecare om de pe planeta sa aiba parte de 1,6 milioane de furnici. Cata darnicie insa nu isi doreste nimeni asa ceva. 
  7. Cat despre Rusia se stie ca este mare insa sa stim ca depaseste suprafata planetei Pluto este deja o alta imagine vizuala pe care o avem. 
Si topul nu se opreste aici. Seria de stiati ca aduce de fiecare data ceva surprinzator si in plus. 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.