marți, 3 iunie 2014

Daca bani iti doresti...

Se spune ca daca iti doresti mai multi bani, sa iti deschizi o afacere si sa produci  mai mult trebuie mai intai sa ai bani sa investesti. Ban la ban trage ar spune unii. Ce-i drept daca vei gandi toata viata in acest mod nu ai cum sa evoluezi si sa atingi un alt prag decat cel pe care il ai. Te vei limita ca de, nu sunt bani!

Pentru unii treaba este transata inca de la bun inceput: sunt sau nu sunt facuti sa faca bani. Poate ca tine de sansa, de oportunitati insa in orice caz fara sa faci ceva nu poti astepta rezultate. Si din sirul de aspecte care iti imbunatatesc modul de a gandi si prin urmare modul in care ai viziune asupra lucrurilor iata cateva principii edificatoare pentru starea ta financiara:

Oamenii cu o stare financiara buna prefera sa fie platiti mai degraba in functie de proiecte si de rezultate decat cei de rand sa spunem care se rezuma la nevoia de a primi bani in functie de timp. 
Pentru a putea fi un om de succes, cu valoarea si asta sa se vada si in banii pe care ii castiga trebuie sa existe si o dezvoltare personala. Si cei cu bani stiu ca ceea ce trebuie sa faca nu este tocmai in aria lor de confort insa satisfactia ulterioara este si mai mare.
Plecand de la premisa ca ai nevoie de bani pentru a face bani sa ne gandim mereu ca sanse sunt; pana la urma ti se ofera ceva insa nu ti se baga in traista cum spune o vorba populara.
Se crede ca cei bogati isi fac propriul destin in timp ce oamenii de rand si cei care se limiteaza sunt cei care cred ca totul pur si simplu se intampla sa fie asa.
Pozitivismul este musai caci nu doreste nimeni sa atraga raul si partea pesimista ce ii influenteaza in ceea ce fac.
Oamenii bogati sunt cei in goana de oportunitati, cei care ajuta pe altii si in egala masura prefera sa gandeasca la scara mai mare. Cum spuneam nu se limiteaza. 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.