joi, 22 mai 2014

Lotiunea solara de consum

Daca pana acum mancam morcovi in ideea ca asta ar putea sa ajute la pielea bronzata ca la carte mai nou exista optiunea ca lotiunea sa se consume, la propriu. Minunea ce se propune tine de o similaritate cu cremele cu care in mod normal iti vei unge pielea.

Desi inca nu se cunosc tot felul de detalii spre exemplu ce efecte secundare poate sa aiba caci daca va avea o consistenta vascoasa ce te face sa iti fie greata ce se intampla ca si reactie in stomac sau cum iti face efectul lotiunea cand ai probleme de digestie sau vomiti se crede ca lotiunea este eficienta. Asa cum spun producatorii exista o protectie solara de 97% cu un factor de 30.

Indicatiile oferite pentru grija fata de consumul de lotiune se refera la numai 2 militri de lotiune ce se combina cu apa. Si asta ar trebui consumata cu o ora inainte de a te expune la soara, repetand procedura in functie de timpul pe care il petreci in bataia soarelui, undeva dupa 4 ore de la prima "portie".

Din sirul de aspecte ce greu le crezi iata ca lumea moderna vine cu o solutie ce o poti consuma si care te protejeaza de soare. In prima faza ar trebui sa gandesti ca este eficienta si naturala sau in orice caz acceptabila de vreme ce se poate consuma, deci rau nu are cum sa faca. Dar cine stie ce efect are concret. Si mai ramane ca o dilema a ceea ce consumi de vreme si asa mai toate produsele alimentare contin e-uri, sa mai adaugi alte si alte substante ce se digera greu, ce se filtreaza de ficat afectandu-l nu vei face altceva decat sa tii cont de mofturi insa nu si de partea de sanatate.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.