marți, 27 mai 2014

Doar un shake

Te-ai gandit cum ar fi sa traiesti o zi doar consumand un shake? De fapt pentru cei care din diete drastice, pentru cei care se infometeaza asta ar putea suna doar ca o zi obisnuita. Deloc sanatos insa cand vine vorba de Soylent totul este de un meniu aparte. Asta pentru ca este un shake plin de vitamine.

Pana sa te gandesti ce tip de shake a mai aparut pe piata de fapt opreste-te sa te gandesti la faptul ca acest shake se doreste a fi un substitut pentru mancare. Exact asa cum suna si pare Soylent este acel shake dorit sa inlocuiasca toate mesele in decursul unei zile. Si cand vei auzi despre povestea acestuia vei intelege mai bine.

Cel care l-a creat desi e mult spus astfel insa cel care a descoperit aceasta reteta sa spunem este Rob Rhinehart in varsta de 25 de ani marturiseste ca s-a gandit cum sa economiseasca bani si in acelasi timp sa isi salveze din timp, dar si cand vine vorba de nevoia de a manca. Pe principiul mancam pentru a trai masa necesara devine astfel un mix de vitamine si nu numai. Acest shake include tot felul de nutrienti de care avem nevoie zilnic si fara de care nu putem astfel ca indiferent daca mancam sau nu mancarea clasica asa cum o stim.

Un astfel de shake te salveaza fara doar si poate in acele momente de criza cand pur si simplu nu ai timp sa mananci sau sa gatesti. Insa nu putem spune inca ce gust poate sa aiba. Sau daca are gust. Cert este ca ar trebui sa iti sacrifici bucuria de a manca, de a-ti face ca papilele gustative sa iti fie satisfacute. Ar trebui sa renunti la placeri culinare numai pentru ceea ce inseamna nevoia de a oferi "combustibil" organismului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.