vineri, 9 mai 2014

Gusturile nu se discuta

"De gustibus non est disputandum" spune un proverb latin, gusturile nu se discuta. Fiecare in parte are propria alegere si preferinta si mai ales cand tine de alimentatie. Ceea ce tine de papilele tale gustative un deliciu pentru altii este o banalitate. Ce fericiti trebuie sa fie cainii caci ei nu se plictisesc niciodata de mancarea pe care o au....

Hrana adecvata 

Alimentatia unui caine este la fel de importanta ca si in cazul oamenilor. Marea diferenta este ca acestia se bucura de un fel de mancare toata viata lor fara sa se plictiseasca de asta. Cu toate acestea cel putin gustarile intre mese sau o schimbare de plan din cand in cand il va face sa isi fluture coada de fericire. Indiferent de varsta pe care o are sau alte caracteristici de baza cand ii alegi meniul hrana Royal Canin este fara doar poate alegerea care te va incanta si pe tine si pe el. Conteaza ingredientele si in ce masura poate fi un plus de vitamine si toate cele necesare pentru a urma dieta sau pur si simplu pentru un metabolism fara probleme.

Hrana Royal Canin aduce un complex de ingrediente care sa ofere cainelui toate cele necesare unei stari bune de sanatate. Digestia este si ea una usoara astfel ca atent selectionata si preparata cu grija devine alegerea optima pentru caine. De fapt vine cu o diversitate pentru ca fiecare caine in parte are preferintele sale insa mai mult decat atat fiecare catel in parte are necesitatile sale din punct de vedere medical. Astfel, te vei orienta dupa grupa de varsta si nu numai.

Pentru pui exista Royal Canin junior; pentru cei care au probleme de digestie din varii motive mancare nu trebuie sa fie un chin astfel ca vei gasi o categorie speciala in acest sens. De asemenea se tine cont ca depunerea de tartru sa nu fie favorizat de mancare astfel ca formula imbunatatita in acest sens te ajuta sa te gandesti si pe termen lung la starea de sanatate a cainelui.

Hrana pentru caine este de obicei aleasa de stapan si adorata de catel dupa un "test" de gust. Nu mica sa iti fie mirarea cand acesta nu va manca. Este semnul clar ca nu il incanta caci asa cum si tu ai pati daca nu este ceva ce pare apetisant, daca nu este ceva savuros si cu un miros deosebit nu te vei increde sa incerci. Din nou Royal Canin este avantajos caci aduce tipul de hrana complex cu tot felul de vitamine pentru o buna functionare a organismului canin si in egala masura tine cont de o reteta care sa realizeze un produs savuros. Cu orez, carne de pui, cu legume optiunile sunt diverse pentru ca placerea gustativa este pe masura.

Si nu uita, de vreme ce obisnuiesti cainele cu un tip de hrana ce i se potriveste si mai ales cu acel tip de hrana ce ii place nu ii refuza placerea de a continua cu un astfel de meniu. Ii faci un bine si iti dovedesti pana la urma si responsabilitatea de a avea grija de el.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.