miercuri, 7 mai 2014

Ce ne asteapta in viitor

Nu putem sti ce se va intampla in viitor si ce vremuri ne asteapta. Putem doar preconiza si presupune caci cititul in carti nu ajuta. Si nici in cafea. Dar in ritmul in care merge tehnologia este clar ca filmele acelea cu roboti vor deveni la un moment dat o realitate.

Ce ne asteapta in viitor este progresul si nevoia de a tine pasul cu asta. Nu vom mai avea cu siguranta oameni care sa lucreze pamantul ci roboti controlati sa faca asta. Nu vom mai avea nevoie de barmani ci de roboti care sa faca asta. Si totusi nu tine numai de roboti.

In viitor ai putea fi un rewilder. Ca tot vorbeam de agricultura si de fermieri rewilderii vor fi cei care intr-un stil modern vor cerceta si vor cauta modalitati de a repara mediul inconjurator. Deja suntem la o cota alarmanta a incalzirii globale si in ritmul altert de dezvoltare tehnologica vom avea nevoie de solutii pentru mediul in care traim pana la urma.

Nostalgistii sunt insa de un stil aparte. Vor fi cei care se ocupa de design interior insa daca acum suntem tot mai avizi de modern in viitor ne vom dori exact opusul, de a reconstitui un mediu cu iz rustic, vintage si nostalgistii vor fi cei la care sa apelezi.

Simplitatea vs modernul. Lumea devine atat de sofisticata incat ne vine greu sa ne adaptam asta la nivelul celor tineri ca sa nu mai vorbim de ceea ce inseamna pentru generatiile mai vechi. Insa va exista si un segment specializat pe ceea ce inseamna simplitatea, de a reduce pasii unor proceduri si a ajunge la punctul final dorit cu mai putin efort insa cu aceeasi calitate. Poate ca astfel vom face si o trecere mai usoara la toata nebunia viitorului!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.