joi, 3 aprilie 2014

Cele mai ciudate recorduri

Pentru cei care pot sa isi depaseasca o anumita limita, pentru cei care ajung sa isi forteze puterile Guiness Book este locul de cinste unde sunt amintiti ca fiind unici in  lume. Cu toate acestea unele sunt ciudate si ne amintesc ca exista si oameni iesiti din comun.


  1. Dresaj canin. Daca femeile sunt gratioase si se straduiesc sa fie altfel zi de zi nici cainii nu sunt mai prejos. O demonstreaza si Sweet Pea, un Border Collie care a reusit performanta de a cobori 10 trepte cu un pahar de apa pe cap. Evident, fara sa cada nici macar o picatura. 
  2. Cea mai rapida mamica care impinge caruciorul. Femeile sunt experte in a face mai multe lucruri in acelasi timp si probabil din nebunia de zi cu zi ajung sa isi depaseasca limitele. Asa se face ca o femeie a devenit cea mai rapida mamica care impinge caruciorul cu copilul, la un maraton de 21 de km stabilind un record de 90 de minute si 15 secunde. 
  3. Consumator de ketchup. S-a stabilit un record de 33 de secunde pentru o sticla de ketchup. 
  4. Rezistenta in apa cu gheata. Daca unii aplica regula de tratament una calda una rece pentru o piele ferma altii prefera totul rece ca gheata. Olandezul Wim Hof a reusit recordul de o ora si 52 de minute plus 42 de secunde intr-un bazin cu gheata. Urmarile nu se cunosc, cert este ca a putut finaliza aceasta partida cu bine. 
  5. Categoria grea. Se stie ca parul uman are o rezistenta la opus cu aparentele; pe cat de delicat pare pe atat de rezistent. In acest sens un record stabileste noi limite uimitoare. Greutatea suportata de pleoape de o tona si jumatate este un record stabilit de un chinez.
  6. Cele mai lungi unghii din lume sunt de 18 metri si acest titlul neobisnuit si unic ii apartine lui Chris "The Duchess" Walton. 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.